Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

egy ember

/ #3853

2011-06-20 09:00

"3824" hozzászóláshoz...
Minden mondata helytálló!
Hazánkban MA nincs szükség gondolkodásra, ezzel együtt gondolkodni képes EMBERKRE. Csak /meg/vezetehető zemberekre van szükség! Miután a Klubrádióban érvek, ellenérvek felsorolására; megfelelő hangnemben folytatott vitára képes emberek "szerepelnek", a 95.3 gátja lett a pártállam teljes kiépítésének.
Nem érdekel már senkit, hogy a műsoridő java része politikamentes, a magyar kultúra legszebb értékeit közvetíti; világhírre méltó embereket mutat be... stb. /Nem mellesleg: a politikai műsorok is MINDIG tárgyilagosak, és pontosan ezért nagyon szerethetők!/
Gyakorlatilag valóban nem vállalnak interjút a kormányzópárt prominens politikusai. Miért? Megfigyelték már, hogy az olykor-olykor megszólaló politikusok hogyan viselkednek? Mint egy "elakadt" lemez, mindenre ugyanazt ismétlik. Bármi legyen a kérdés, 1-2 percen belül már a "panelszöveg" következik. Néha érzékelhető, hogy gondolatai legmélyén igazat ad a kérdezőnek a megszólaltatott politikus. Ilyenkor az a mondat következik:"erről nincsenek pontos információim, kérdezze meg a...."
SZÜKSÉG VAN ERRE A RÁDIÓRA! Legalább ez szóljon, és vigye jóhírünket IS határainkon túlra! Most gyakran olyan érzésem van, hogy minket, magyarokat úgy könyvelnek el a jól funkcionáló demokráciában élők, mintha valamennyien "bólogató Jánosként" állnánk a meghozott intézkedések, döntések, törvények mögött!!