Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #2355

2011-06-14 14:13

Ha megszüntetik a Klubrádiót, illetve az csak zenét sugározhat már nem tudok mit hallgatni, mert ez volt az egyetlen adó ami érdekes riportokat, véleményeket közölt, és utánajárt annak, amit a sorok mögött, között elhallgattak, elferdítettek. Nagyon szeretem a műsorait. Nem tudom elérünk e valamit ezzel a petícióval, mert lassan az a vélemény alakul ki bennem hogy ebben az országban mindent meg lehet csinálni.

A közmunka táborokat már feltalálta egyszer valaki (A munka szabaddá tesz!!!!). Ha még messzebbre megyek az időben a fáraók is rabszolgákkal építették fel a piramisaikat. A rendvédelmiseken tesztelik meddig lehet elmenni???? Azután majd csökkentik a mi nyugdíjainkat is!!!!!! És jön sorban a többi megszorítás csak kap majd valamilyen szép sallangos kifejezést nevet, mert megszorítás az nincs. (Magánnyugdíjpénztári pénz lenyúlása, sajtószabadság megcsorbítása, alkotmánybírtóság jogkörének megnyírbálása, új alkotmány bebetonozva, akár 10 éve nyugdíjas rendvédelmiek nyugdíjának megszüntetése visszamenőlegesen, ez mind magyar belügy, senkinek semmi közre hozzá. Külön stáb dolgozza ki, mit kell magyarázatként mondani!!!!!!

Nem hizem hogy erre hatalmazta fel Őket bárki!!!! Most az egyetlen olyan rádiót is meg akarják szüntetni amely számukra kellemetlen dolgokat mer kimondani!!!! Mikor jön az ATV megszüntetése??????? Egyenes Beszéd Kálmán OLgával. Üdv B.Éva