Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

AZsA

/ #2279

2011-06-14 11:48

A Klubrádió hallgatósága egy külön species. Tudom, mert 95%-ban én is azt hallgatom az összes rádióadó közül, tehát én is beletartozom, ha úgy vesszük: a Klubrádió van beprogramozva, ébresztésre, az autóban, stb. Bár hír- és agymosó műsorai révén politikailag hiteltelen és komolytalan, mégis szórakoztató, mulattató, és ez a Lúdas Matyi megszűnése óta hiánypótló szolgálat.
Ami viszont tényleg hiányozna, azok a beszélgetések érdekes és értékes EMBERekkel, profin szerkesztve és tálalva, ami más rádióadónak nem sajátja és számomra egyedülálló ilyesfajta szellemi táplálék.
A kiírási feltételek szerint átalakuló műsorszerkezetű Klubrádió már egy másik, tuc-tuc zenét nyekergő Clubradio lenne, amire hallgatói többségének valószínűleg nem lenn igénye (remélem!).
Szóljon csak tovább az Interneten a jelenlegi szerkezetével, hiszen a kommunikációs készülékek megállíthatatlanul térnek át erre a közegre, pl. a PC-k, okostelefonok, táblagépek lassan kivétel nélkül biztosítják többek között rádióadások országhatárokon átívelő - cenzúrázatlan és cenzúrázhatatlan - vételét. Hogy mi lesz pl. az idős emberekkel? Az én 87 éves édesapám meg tudta tanulni a kezelését...
A megspórolt frekvenciadíjat pedig a működésre lehetne fordítani, ami a jelenlegi lejmolós rendszert is szükségtelenné tehetné.