Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #2082

2011-06-13 21:44

Akárhová teker az ember (kivéve a volt Kossuth, mai nemzeti nevén MR1) mindenütt csak un. zene szól, ráadásul mindenütt ugyanaz, ja MR3 (volt Bartók) ott más, de mindenütt az az elviselhetetlen egyforma "slágerek", és benne a remek műsorvezetőkkel, akiknek a kb. 200 szavas szókincsével a magyar nyelv területén csak maga a Közt. Elnök vetélkedhet szinvonalban, és a fő témájuk, hogy "milyen tök szupi zenét hoztam ma nektek, és legyen jó kedvetek", és lejátsza azt, amit pár perc múlva egy másik zseni egy másik remek adón, és amit előző nap lehetett az aktuális adón utoljára hallani.
Örülök, hogy van egy olyan adó, ahol sokféle témában (könyvek, kultúra, utazás, közérdek, közlekedés, stb - és még időnként jó zene is! (l. Latin) - lehet kikapcsolódni. Nagyon szeretek rádiót hallgatni, de lassan le kell szokni róla, mert nincs olyan adó, amit lehetne.
A zenéhez meg annyit, hogy épp az nincs, underground fedőnéven, meg a legnagyobb slágerek címen tömény zajártalom, zene pedig amúgy sincs sehol, legalábbis az un. zenei rádiók műsorain.
Azt gondolom téved, aki azt gondolja, hogy átállunk, és mehet az agymosás, jön a CD-s paksaméta kocsiban, otthon meg úgyis annyi minden van, több idő lesz rá...