Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #1376

2011-06-12 02:17

A "média " immár zsebre van vágva. A döntéshozók pedig anno megtanulták Karl Marxtól, hogy a kapitalizmusban a hatalom a sajtóban a saját hangját óhajtja hallani. Most, hogy heteken belül szakembretelenítik a Magyar Rádiót, módunk volna jó sok profival valamit összehozni.
Kár, hogy a Klub Mesterei (pl Bolgár, Győrfi,Rangos)és a derék középhad, közép derékhad között akkora a szakadék. Ha a Klub akar valamit, akkor meg kell nyissa a klubját azok előtt is, akik ezidáig nem lehettek klubtagok. Amúgy meg jó volna valahogy az orrukra kötni a 2002-10 között a halványrózsaszín érában magukat kőgazdagra lopott majmoknak, hogy ha nem áldoznak a kommunikációra, akkor itten Fidesz lesz forever. Persze kéne hozzá valami MSzP is. Ami jószerivel nincsen. Hiszen nyálas kisovisok, és teljesen hiteltelen enyveskezű hatvan körüliek pártikálnak. (Nem értem, Rangos minek állt szóba pl. Szekeressel.) Ajánlom figyelmetekbe Fábry(i) Péter ezer éve a Népszabiban publikált Orbán "karizmáját" elemző írását. Szóval Gazdurunk annyira végzetes, akár egy likőr egy kiadós vacsora után (Kabaré). De a halványrózsaszíneknek még O.VI.juk sincsen. Édes Kollégák! Ideje volna végre valahogy kimászni a cseléd szerepünkből. Nem lesz könnyű 10, 20, 30 éves reflexeinktől megszabadulni (én pl 1977 óta tengek újságíró státuszban) Néhányszor ellene mentem az árnak, de mindössze azért, mert nem merek gyáva lenni. Hát nélkülöznek is a kölykeim. (Bravó bf!)
Dehát "nekünk Európát ígértek..."(Ady) Lett is egy rosszul megtömött szalmazsákunk Európa cselédszobájában, de EZ más mese. Tiltakozhatunk ezerrel, qrvára mindegy. A régi tankönyveinket kéne átlapoznunk, hogy miként kell egy bolsevik/tor/ pártot kezelnünk. Hát Édes Kollégák! Vágjunk bele!
Balla Ferenc (Napközben, Reggeli Csúcs, Leporoló, Petőfi születésnap, Városnapok, Manapság, Talpon - amíg Pártunk és Ormányunk nem hagyta,hogy EMERKETTŐNAGGGYONZENE legyen a Petőfiből...)