Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #1363

2011-06-12 00:06

Nem éri meg a sok irka-firka. Kár nyalogatni a sebeket. „A belpolitikai helyzet fokozódik”.
Aki figyeli a „fülke forradalmat”, értheti mi történik itt. Aki meg nem érti, aludjon rá még egyet-egyet, minden reggel világosabb lesz neki is.

Klubrádió!
A pénzt amit összedobtunk nektek, helyezzétek biztonságba!
A fidesz újra törvénykezik. Rogán Anti törvény-módosítja önmagát. A média tartozásokat, és bírságokat, köztartozásként fogják behajtani. Szalai Ancika már fogalmazza a is a titeket elmeszelő „dokumentumot”. Ennek az „új törvénynek” az alapján a vagyonotokat szőröstől-bőröstől besöpri a feneketlen étvágyú kormányzat. De a pénzt mi nem erre a célra adtuk. Ez a pénz az áldozatot vállaló kis emberek pénze. Vigyázzatok rá jobban! Gondolkodjatok már fürgébben! Nem elég a protest koncert. Tolerancia Maximusnak (BG) üzenem: nagyon jó amit csinál, kár hogy már nem csinálhatja sokáig. Legalább is hazai rádióban nem.
A hatalmi agresszióra csak a progresszió lehet a helyes válasz. Keressétek a nemzetközi nyilvánosságot, amíg lehet. Ne legyetek már olyan szégyenlősek. A magyar demokrácia védőbástyáját megint a határon túl kell felépíteni. A fidesz média birodalma már a határon kívülre terjeszkedik. A 95.3 Mhz-re nem is pályáznék, nem hagynék magamból „bohócot” csinálni, arra ott van az MSZP elmeszesedett vezékara, és nem csak az öregek.
Ha így folytatják: Kisgazda Párt, MIÉP, MDF, Szabad Demokraták, ...
Talán félnek? Mitől? A jövőjüktől? Arra valós okuk van.
Akit az ellenfele nyilvánosan így megaláz, és erre még megfelelő választ sem tud adni, azt
*„ ..sose választá a nép el... „ Én sem!
De Ti ne féljetek! Nem nektek kell félni. A demokrata ugyanis nem fél. A diktátor fél.

* Arany János: Bajusz
Olvassátok, gondolkodjatok! Tanulságos, annak aki tanulékony.