Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

emtéká
Vendég

/ #1307

2011-06-11 21:04

Évek óta hétköznap délutánonként bevett szokásom a Klubrádió hallgatása.Ennek nem pusztán az az oka,hogy szellemisége közel áll hozzám,hanem mert-néha bosszantó módon is- a nekem kívánatosnál nagyobb teret biztosít jobboldali vélemények szabad kifejtésének.Sőt. nem egy esetben mérhetetlen toleranciával tűri a Megbeszéljük szerkesztője,hogy útszéli stílusban oktassák ki.
Nos,ez a Klubrádió sajátja,mert :ugyan mutassanak nekem egy jobboldali médiumot,melybe egyáltalán hangját hallathatja a jelenlegi ellenzék.
Mivel az elmúlt mintegy tiz esztendő sorozatos szoc.lib.bakijai révén az u.n.nemzeti erők eluralják a magyar közéletet,így a sajtóban is döntő fölénybe kerültek. A Klubrádió maradt szinte az egyetlen,mely orgánuma maradhat a szabad gondolatnak.Ezért csatlakozom a petícióhoz,és nagyon szomorú vagyok,hogy egyáltalán idáig süllyed állítólagos demokráciánk.
Hovatovább a Kádár rendszer köszön vissza nekünk az utcán is,és akkor még nagyon udvarias vagyok a regnáló túlhatalomhoz.Gálvölgyi kérdezgette a Heti Hetes-ben egykor : de ki az a Szalai Annamária ??!!
Most már talán tudja.A nagyobbik baj az, hogy nem egy van belőle,hanem egyre több.Osztódással szaporodnak.
Tükröt sürgősen mindegyikük kezébe !!!!