deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #12

2013-08-27 18:37

Kedves Péter! Örülök, hogy újra jött értesítés a deviza ügyben! Illetve még az sem biztos, hogy "Deviza" hitel volt, amit boldog- boldogtalanra rábeszéltek az Illetékes helyeken. Legalább is én nem láttam belőle egy svájci frankot sem, sem pedig az értesítő bizonylatot, vagy bármit, amivel láttatniuk kellett volna, hogy átadták, vagy átutalták az addig- volt- hitel- kiváltására! A jogtalan szerződésemről (bocs, hogy a magamét írom!), azt látom egyenlőre, hogy milyen agyafúrt módon írták meg, s íratták alá velem. Gondolom másokkal is, főképpen a nyugdíjasokkal. Őket könnyebb volt átverniük! S ha nem lesz sürgős változás; kötelezni akarnak minket, becsapottakat egy újabb- módosított szerződés megkötésére!!!! Amivel aztán végleg végünk lenne! Ennivalóra, tüzelőre, rezsire, s hadd ne soroljam, már alig jut, s most még megakarják duplázni az ő szerintük jogos, szerintem jogtalanul, igaztalanul direkt rám(nk)tukmált hitelösszeg- havi törlesztő részleteit. Arról ne is írjak már, hogy a törlesztő részleteket úgy számították ki már eleve, hogy az alaptőke alig- fogyjon, viszont az égig érő kamatra rá tették a hozzájuk beérkező havi törlesztő részleteinket! Másik; hogy az évenként egyszeri EGYENLEG ÉRTESÍTŐBEN nem tüntették fel a magyar Ft- nak megfelelő, befizetett, átszámított összeget. S amit évek alatt fizettem, állítólag svájci frankban, abból még talán tíz (!) %- ot sem vontak le az adósságból. Sőt, mintha még rátették volna minuszba azokat az összegeket is!!! (Nézzen csak minden kárvallott utána az ő Egyenleg-értesítőin!!!) Ezzel már az uzsora kamat legvégső fogalmát is, s az embertelenség legfelsőbb fokát is kimerítették. Aljasul becsapva engem, s a többi rászedett ügyfelüket! Már az ötödik tiltakozó levelemet küldtem el, név szerint az OTP. Nyrt. Bank jelenkori és mindenkori vezérigazgatójának, s Munkatársainak, ám két levélben értesítettek csupán, hogy megkapták a levelem, ám menjek be személyesen ... stb. Bementem, s ott mondták, hogy vagy fizetek dupla havi törlesztő részletet szeptember 16- tól, a még fennálló időpontig, vagy új szerződéskötéssel átváltatom Ft- ba a még fennálló tartozásomat, s új havi törlesztő részletet s új időpontot állapítanak meg ... S a szerint kell fizetnem! 2007- től- 2014. június 16- ig van szerződésünk, ám ő szerintük írjunk újat, mert ugye, mint kiderül(t): anno rosszul számolták ki a havi törlesztő részletemet!
Na nem! Semmiképp nem vállalok több havi törlesztő részlet fizetést, mint amit anno aláírtam. Hogy az ott megjelölt határidőn túl mi lesz, azt majd meglátjuk! Addigra remélem, az Országunk Vezetősége is a fejéhez kap, s nem őket segíti, hanem a mi igazunkat támogatja!
Senki se fizessen többet, mint az akkori szerződése amiről szól! S akkor vagy belepusztulnak a Bankok Vezérigazgatói, vagy visszakoznak! Honfitársainkat ily módon becsapni, rászedni, jogtalanul és embertelenül elbánni velük, velünk; ne hagyjuk!!! Csatlakozzon minden kárvallott a fentiekhez!! Némethné Pető Ilona, Szigethalomról! szigethyilona@gmail.hu