Garádi Géza eltiltása állatok befogásától.


Vendég

/ #16 Re:

2013-03-28 09:50

#1: -

Sajnos amíg Dömsödön a szinesfímeket felvásárló képviselőasszony kegyeit élvezi ez a patkány, addig kitudja mit fognak még kitalálni és lehet, hogy továbbra is engedélyezik a féreg gyilkolásait. Nagy ez az ország, egy cigánynak több szavazati joga van Dömsödön, mint egy magyarnak. Mikor megtudtam ki támogatja a férget bent az önkormányzatnál, rögtön levágtam, hogy fémbű van. Gondolom a befogott kutyusokon található nyakörv jó jött a szinesfímekhő.

Sajnos ez a Dömsöd ilyen, rokonom is lakik ott. Mást nem is nagyon látni az utcákon. Mivel elég szegény egy városnak nem nevezhető kupleráj, ezért mindjárt gondoltam, hogy akinek van pénze az ott az atyaúristen, dehogy szinesfémfelvásárló és még képviselő is? Borzasztó. Ma már úgy látszik mindenkit beengednek az önkormányzatokhoz.

Akkor rabló is és a pandúr is egyszemélyben?

Mi is cigányok vagyunk, de nem ilyen rohadékok. Mi dolgozunk és egytemre járunk. Minket a szüleink mindig arra tanítottak, hogy ne vedd el a másét és ne lopj, hanem menj és dolgozz meg érte. Úgyhogy én nyugodt szívvel hordalak le mindennek, mert megtehetem és elmehetsz feljelenteni, hogy megsértettelek. Te biztos vmi ritka rohadék faj vagy, aki arra ad engedélyt, hogy likvidálják az ebeket.

Hallod te ork! mikor fogod már a Garádit eltakarítani? Vagy te is részt veszel(vettél) a kutyamészárlásban, netán haza is vitted a családnak megfőzni, mert a ti kultúrátok nagyon szereti.

 

Tiszta szégyen vagy,hogy te ülsz a székben és még cigó is vagy. Sőt még arra bíztatod a rohadékot, hogy nyugi nem fognak felmenteni az állásodból.

 

Téged is úgy kéne elintézni, mint ahogy azokat a szegény kutyákat tettétek hidegre.