Maradjon Hegyalja!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Rengeteg embert érint a változás !
Lesznek új utcák a csok és nok révén, kapjon ott egy utcanevet.
Mádl szerény, visszafogott, cseppet sem harsány személyisége viselje Budapest nagy forgalmú kipufogógázos útja nevét?
Bornírt egy ötlet.
'89 előtt nem éreztek kényszert,hogy új névadással éljenek. Pedig biztos lett volna ötletük.
Ilyen nyelvtörő névvel amúgy is csínján kellene bánni, mert a köznyelv hamar Mádi útként fogja emlegetni.
Sajnos a FIDESZ ellenzék nélkül kormányoz.
Ezért szóltam.
Ez egy politikai blöff!
Felmérik az ELLENZÉKET...
ellenzéket?
társadlom 70 %-a?
igen..
vicc
Fityeszre még nem szavaztam SOHA!
Gyurinak VÉGE!
(száradt volna le a kezem a fülkében)
Csak a JOBBIK!
Persze csak azért, hogy MÁS IS lopjon, ne csak a RÉGIEK...
Szeretnem, ha igy maradna.
Ugy gondolom, semmilyen politikai felhangja nem lehet a "Hegyalja" elnevezesnek.
Re:
Egyet kell értenem. A szüntelen névváltoztatás hagyományirtás. "Hegyalja" nem háborús bűnös, nem kommunista, nem vétett senkinek sem.
A Magyar idők és a jobbos média uszítását pedig kikérem magamnak - nem "ellenség", aki tiltakozik a pártoskodó névváltoztatási téboly ellen. Engem ne mocskoljanak ezek az útszéli ellenséggyáros hisztériakeltő firkászok, mert így hamar el fog fogyni a Fidesz szavazóbázisa.
Minden tiszteletem Mádl Antalnak. De ne nevezzék át a Hegyalja utat.
| This discussion has been closed. |
Re:
#85: -
Vagy egyiket sem mert azok is mind tradicionális budapesti elnevezések. Maximum új városrészekben lehet elnevezni kisebb területeket mai politikusokról. Ne javasolj butaságot ha alàírtad ezt a petíciót!