A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!
MAGyar Testvéreim!!!
Vendég#77 Dec 31, 2014, 16:37
Egyenlőre csak a diktátumban foglaltakat kéne betartani ,azután kell majd lépni tovább.
Vendég#78 Dec 31, 2014, 16:41
VESSZEN TRIANON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#79 Dec 31, 2014, 17:56
Magyar Testvér!
Köszönöm az IGAZ szót,és cselekedetekben gazdag
Újesztendőt minden Nemzettestvéremnek.
Maradok SZEReTETTEL.ATILLA
Köszönöm az IGAZ szót,és cselekedetekben gazdag
Újesztendőt minden Nemzettestvéremnek.
Maradok SZEReTETTEL.ATILLA
Vendég#80 Dec 31, 2014, 23:02
Köszönöm az értesítést.A hozzá állás helyes.Ebben a témában már nincs meghallgatás.Volt rá elég idő.Mostantól összekapaszkodunk, döntéseket hozunk és haladunk előre.Ennyi.
Vendég#81 Jan 01, 2015, 10:47
Gratuláció, köszönet érte, Isten segítsége, erő-kitartás legyen hozzá!
Vendég#82 Jan 02, 2015, 09:23
Tisztelt Roland!
A statisztikát végignézve, észleltem, hogy ugyanazon települések többször is szerepelnek. Nem lehetne ezeket össze fésülni? Így bizonyos települések a rangsorban előrébb kerülnének. Szerintem az adott településen élőket ösztönözné az aláírásban ha minél feljebb kerülnének a statisztika rangsorában.
Üdvözlettel: Rapajkó Géza
A statisztikát végignézve, észleltem, hogy ugyanazon települések többször is szerepelnek. Nem lehetne ezeket össze fésülni? Így bizonyos települések a rangsorban előrébb kerülnének. Szerintem az adott településen élőket ösztönözné az aláírásban ha minél feljebb kerülnének a statisztika rangsorában.
Üdvözlettel: Rapajkó Géza
Vendég#83 Jan 02, 2015, 11:08
Végre,hogy valaki foglalkozik a témával. Gratulálok és sok erőt és egészséget kívánok hozzá.Remélem sikerül valamit még a mi életűnkben elérni!!
Vendég#84 Jan 03, 2015, 04:53
Végre valaki elkezdett valamit! Köszönöm neked!
Vendég#85 Jan 03, 2015, 18:11
Trianon 88. évfordulójára http://youtu.be/9_HdAwF8S0k Megható. Lépjünk tovább azzal, hogy egyre több kapcsolatot teremtünk az elszakított magyarok között - elsőként turisztikai, gazdasági téren, fiatalok csereüdülésével stb...
Furcsállom, hogy az atlantistákat hűen kiszolgálva eltüntette a csevegő oldalt!
Fogyó tisztelettel: egy aláíró
Vendég#86 Jan 03, 2015, 19:06
Ne is add fel Kedves Roland! Ezt az ügyet kormány szinten kellene végezni.
Vendég#87 Jan 04, 2015, 16:57
Adjon az ISTEN!
polgár#88 Jan 04, 2015, 17:11
idős korom nagy reménye igazságot Magyarországnak!
Vendég#89 Jan 06, 2015, 04:46
Gratulálok Schmidt Rolandnak kezdeményezéséhez, s kivánom hogy érjen el ebben az igazságtalan Trianoni ügyben valamit, mert közeledik a 100.-ik évfordulóhoz, s azzal el fog évülni hogy bármit is lehetne még tenni. Sajnos mindig elutasitásra kerültek kezdeményezéseink, sőt szomorú de jelenleg egész meglévő kis hazánkat a térképről is el akarják tüntetni. Kivánok erőt a munkássághoz, összefogással s a Jó isten segitségével mégis megtörne a jég. GG. Amerikából
Vendég#90 Jan 08, 2015, 08:12
Siratnivaló székely
visszatudja az igazságnevében békésuton követelni.