Magyar vagyok nem Fideszes!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ORBÁN TAKARODJ! Jó szerencsét!
de olyan megaláztatásokon megyünk most keresztül mint még soha a Fideszes politikusoknak köszönhetően !
tudom a mi hibánk is hisz ha mindenki el ment volna szavazni
ez soha nem történhetett volna meg hisz 1 miil ember a 2/3 többség fidesz
nevetséges
remélem a 8 millió felébredt mára már
és a politikusok mellénk állnak
Magyar vagyok nem Fideszes
A magyar
"Hajdanán, dicső nép volt a magyar,
Nézz vissza őseidre, óh, magyar!
Ősök vére kötelezzen bennünket,
Fogjuk egymást, szorosan a kezünket."
Tulajdonképpen már szinte minden társadalmi réteggel szembefordult Orbán és kormánya, de azért csak beszéljenek nyugodtan sikerekről. Nevezzék nyugodtan sikernek a jogbizonytalanságot. Jó dolog is rettegni attól, hogy amit ma megkaptál, elértél, arra holnap hoznak egy törvényt és már el is veszik tőled, mert törvénytelenül jutottál hozzá. Vagy például nincs jobb annál, hogy rettegjen az ember, vajon a postás ugyanannyi nyugdíjat hoz-e, mint az előző hónapban. Vagy beszéljünk az áremelésekről? Orbán atyáskodóan paskolja a vállunkat, hogy ő mennyire együtt érez velünk és majd ő megvéd minket a multiktól meg az egészségtelen táplálkozástól és közben nem veszi észre, hogy közvetve a mi pénztárcánkba kotorászik. Vagyis, dehogy nem veszi észre! Nagyon is észreveszi.
Szóval ez nekik a siker. Tudjátok mit? Nekik sose legyen ennél nagyobb sikerük! Én nem kérek belőle!
[email protected]
Jó lenne, ha nem ezzel a címmel nyomulnátok, többet árt, mint használ.
Kedves István! Az emberi természet meg genetikailag kódolt és az idomítás a lényegét nem tudja megváltoztatni, mert az zsigeri dolog! ezért van, hogy a hatalomtól szinte mindenki megrészegül és elveszti a realitásérzékét, ha volt is ilyenje valamikor.Biztos vagyok benne, hogy a Fidesz lelki terrorjától való görcsös rettegése szépen lassan oldódni kezd és az emberi értékek is hamarosan még nagyobb teret nyernek az egész országban, hiszen látható: óriási az erkölcsi kár, amit a Fidesz a 22 éve tartó despotikus és korrupt uralmával okozott. Ki dönti el, hogy ténylegesen mi a jó az "országnak", ami eleve egy fikció, hiszen az állampolgároknak, az ott élőknek kéne az érdekeit nézni és az bár többségi érdek, de mégsem esik soha egybe a hatalom birtokosainak önérdekeivel.Ez a petíció nem megoszt, éppen ellenkezőleg közösségkovácsoló erővel hat. Üdv: Szemán István!
Éhe kenyérnek, éhe a Szónak,
Éhe a Szépnek hajt titeket.
Nagyobb igaza sohse volt népnek,
Hitványabb Nérók még seholse éltek.
Vagytok: a Ma; vagytok: a Holnap.
Én, beteg ember, csupáncsak várok,
Vitézlő harcos nem lehetek.
De szíveteket megérdemeltem,
Veletek száguld, vív, ujjong a lelkem:
Véreim, magyar proletárok.
Ady
| This discussion has been closed. |