Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Végre felelősségre lesznek talán vonva a Hivatalos szervek. / Hozzászólások


Vendég

#1

2018-03-11 19:56

harminckettöezer ft egészségkárosodási és gyermek felügyeleti támogatást kapok valamint huszezer forint fogyatékossági támogatást ketten élünk ebböl a hatalmas összegböl. Azért nem kapok rokkant nyugdijat mert az utolso 10 évemet feketén dolgoztam le, de elötte 1983-ol 2000-ig hivatalossan leszarják 83 százalékos mozgás fogyatékos vagyok a balfelem lebénült milyen munkát tudnék elvégezni kizárolag ülö és egykezest. ha netto 60-80 ezer ft kibékülnék nem ötven ezerrel amiböl ketten élünk, csak a villanyszámlánk 9600ft és akkor még hol van a többi viz tüzelö télen, kaptunk fát az önkormányzattol ami több mint a semmi, de két hét alatt elfogyott.Mi is emberek vagyunk szeretnénk ugy is élni.Stadionokra vannak milliárdok, meg sok léhütöre a pornépre nincs. gyöznünk kell. köszönöm,h elolvasták egy nagyon meggyötört fáradt sulyossan mozgáskorlátozott EMBER.
Fogyatékossággal élő fiatal

#2 Re:

2018-03-13 17:40

#1: -  

Lehet bármikor el leszek küldve a védett állásomból mert a munkáltatómnak tuti nem tetszik majd, ha Alperes lesz míg a hozzátartozóm Felperes lesz és nem indok nélkül. 

Nekem semmi esélyem sincs saját erőmből, még az ősz beköszönte előtt 250.000 Ft megtakarított pénzt összegyűjtenem. Sajnos kicsit sem éri el a munkabérem a nettó havi 50.000 Ft-hoz közeli fizetésemet. De még az órabérem az 500 Ft órát sem éri el. Nincs fizetett szabadságom se fizetett betegállományom sem de még 1 napra sem. 

A Nyugdíjszerű ellátásom pedig nem éri el a havi 80.000 Ft-os sem és a 63.178 Ft-ból csak 7.178 Ft-om marad. 

Senki nem keres meg, hogy legalább egyszeri 50.000 Ft-al segítsen be anyagilag. Nem a kis lábon élő emberekre gondolok. 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...