Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Február 20-án 11 hónapos lesz a Petícióm! / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-02-10 21:43

a fogyatékossági támogatás iránt is lehetne ilyet szervezni.Nekem agyvérzésem volt féloldali petyhüdt bénulásom van BNO:810 -állapotom nem javult mellé jött idegi epilepszia-szorongás-depresszió. Az orvos egészségesnek nyilvánított így megszüntették a támogatást.miközben szegény háziorvosom csak tátott szájjal rázta a fejét hogy lehet ez!Nemtudom hova kihez fordulhatok.Kis ember vagyok ehhez.beteg az ember alíg kap valamit azt a kicsit is elveszik.meg bele is rúgnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kajára nincs pénzem tüzelőre sem semmire.bár lassan jön a jóidő de kaja nélkül az jó.nem stadionokat kéne építeni az emberek meg éhen halnak a kormánynak meg hízik a feje.az egészségügyre is odakéne figyelni.némelyik orvos a hullára is aztmondja feléled csak alszik.. itt csak az ő bérük emelkedik. elkeserítő
A Peticíó szerzője

#2 Re:

2017-02-10 23:27

#1: -  

Nem vagyok hajlandó ki törölni egy aláírást sem a Petíciómnál, akinek nem tetszik ez a Petícióm ne írja alá és ennyi!! Utólag nem áll modómban reklamációt elfogadni!! Szerződésnél sem lehet reklamálni aláírás után!!

Tenni akarok ez legyen.

18 év felett: 3 féle fokozatú Ápolási díj közül az egyik, járjon a valóban a jogosultaknak.

80% vagy 65% Fogyatékossági támogatás.

Rokkantsági járadék vagy Rokkantsági Ellátás.

 

18 év alatt: 3 féle fokozatú Ápolási díj közül az egyik, járjon a valóban a jogosultaknak.

GYED, és GYED, Emelt összegű Családi pótlék.

 

Vagy helyette a Budapest Olimpia és Paralimpia és a Stadionok építése legyen a legfontosabb?! Egyszerre két dolog nem megoldható Magyarországon!!

 

 

 

 

Facebook