Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Sokan nem tudják, hogy a Speciális Olimpiai bajnokok és a Siketlimpiai bajnokok kapják a legkevesebb jutalom pénzt. / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-01-28 13:17

Egyetértek! Még annyit hozzátennék, hogy számítson ténylegesen munkával töltött időnek az ápolással töltött kemény évek . Ugyanis ha valaki 20 évig volt ápolási díjon, akkor esélye sincs 40 év után nyugdíjba menni. Az ápolással töltött évek ugyanis nem számítanak!!! 20 - 30 év kihagyással, és 60 évesen nem kapós senki a munkaerő piacon. Igaz a súlyos mozgássérült gyermekemet közben hozzásegítettem 2 dimlomához.
Adrika.

#2 Munka világa.

2017-01-30 17:10

Jelenleg a 20 éves munkaviszonyom,fel kell függesztenem.Fizetés nélküli szabadságon vagyok.Autista a kisfiam.Megalázó a méltányossági gyes és a családi pótlék összege.Kettőnkre az 50 ezret sem éri el.Külön órát ebből nem lehet fizetni.El kellene ezen gondolkodni,esélyt sem adnak a fejlesztésre ezzel.Kérdem én,mire elég ez a pénz?Gyors változtatás kellene.Esélyt az életre,a szülőknek ezzel segítséget.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...