Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Nem a Trópusi szigetekre és 5 csillagos szállodára vágyom. / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-01-18 12:25

Mi lett ebből az országból? Ezért van sok magán rendelő borsós áron!
piheli

#2 Jog

2017-01-18 12:37

Az embereknek már csak kötelességük van de joga nincs az orvosi segítségre?! Ha nem írtam volna alá a peticíót el se hiszem! Mindegy, hogy az ember milyen segítség akkor sincs. Én se vágytam soha luxus kör útakra se az országot elhagyni csak éhetőbb körülményekre!

Autista fiatal

#3 AOSZ vezetőségében nagyot csalódtam 2015. Adventi időszakában.

2017-01-18 20:11

Nem az AOSZ-al van a bajom hanem a jelenlegi vezetőségével. 1x pénzbeli adományt kértem nem egy nagy összegben: elutasítást kaptam avval az indokkal, hogy 1x 250.000 Ft nem oldja meg a problémámat 1 napra sem. Pedig meg oldótta volna nekem mert 2017. Január 1-vel, munkahelyet váltottam volna ott hagyva az ,,elfekvő" védett munkahelyet magam mögött. 4-5 évet nem szeretnék ott lenni ahhol a Minimálbér az 50%-ot sem éri el. Fizetett szabadság és fizetett szabadság nincs.

De bezzeg arra volt pénz pályázatott ki írni egy Autista tehetséges sportoló részére, pénzbeli adomány gyűjtésére. Nem sajnáltam tőle a pénzt nem erről volt szó hanem azt utálom, hogy a nem tehetséges Autista felnőtteket főleg akik Szociális védett intézményi otthonra nem szorulnak, ritkán kapnak pénzbeli 1x anyagi támogatást.

Ezért 2016-ban az AOSZ rendezvényére el sem mentem. Majd ha 250.000 Ft megtakarított pénzem lesz akkor megyek majd.

Facebook