Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Újévet kívánok! / Hozzászólások


Vendég

#1

2016-12-19 14:40

Éva maximálisan egyetértek veled. Kötelező a gyerekeket iskolába járatni. Azt viszont senki nem kérdezi meg mivel szállítjuk őket, ha buszra képtelenek fellépni?! Azt sem kérdezi senki, hogy a szállítási költséget miből fizetjük, holott köztudott, hogy nagyon kevés a speciális iskola így több esetben 30, 80 illetve 200 kilónéterre kell hordani őket. Ha valakinek nincs autója, akkor a szállítási költség még több. A speciális gyógyászati eszközöket is csak 7 évente lehet igénybe venni, holott a gyerek évente nő. A tanulást segítő fejlesztő eszközök sem olcsók. Igen is járjon minden korosztájnak az ápolási díj.

Facebook