Petics Kristóf
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Most már nem fogom nézni az xfaktort az is biztos. Nem vagyok kíváncsi a betanított önmagukat feladó egyenénekesekre. Szeretek igaz embereket látni, akikben még megvan az az áldott képesség, hogy bármilyen helyzetben mernek önmaguk lenni és adják el az egyéniségüket.
Ez egy kis nyurga mitugrálsz faszkalap.
A magán életének semmi köze az X-faktorhoz! Nem hiszem hogy ilyen agresszív lenne mimt amilyennek beállitják. Neki van Stílusa. EGYÉNISÉG KÖNYÖRGÖM EGYÉNISÉG!!!!!! Ha Mata Ricsi kerűlne vissza helyette az nagy igazságtalanság lenne mivel azért esett ki mert nem volt elég jó. Most hogy kizárták a JÓT már a ROSSZABB!! is jó?? Egyátalán semmi nem lenne igazságos csak ha még egy esélyt kapna és nem mások vennék át a helyét mert őt nem lehet pótólni rengeteg nézőt veszitettek ezzel a döntéssel és köztük engem is. Soha nem gondoltam volna hogy ennyire nincsenek érzéseik az embereknek.. Ricsi még bizonyíthat. Rengeteg lehetősége lesz rá viszont Kristófnak nem igen lesz lehetősége.. Most azzal hogy ezt a Blikktől kezdve mindenki megírta és még sokan meg fogják írni Kristófnak tesznek rosszat mert eddig is sokan elitélték mert kicsit különc. de ezzel nincs gond ne várják már el hogy minden ember egyforma legyen.. most még inkabb el fogják ítélni olyanok is akik még hírből sem ismerik csak olvastak róla és senkinek semmi joga elítélni vakakit a stílusa miatt!! SZÁNALMAS VILÁG.
♥♥
Sok idióta. Kristóf egy olyan ember aki képes felvidítani 3 percen belül. Néztem a tévét, a sok idióta énekest akit nap mint nap megtalálhatsz bárhol. Aztán bejött Ő, aki szétrúgta a házat, csodálatosan énekelt. Látjátok, ő az akit már fél Magyarország ismer pedig maximum négyszer volt a tévében. Tóth Andi, Oláh Gergő mind eltűntek a nyár folyamán.
Kristóf nem fog.
De ha sulin kívűl,akkor azzal semmi nincs.
Itt is ez kell!
Azért írtam alá mert Kristóf a legjobb! Különleges,tehetséges,egyedi és helyes :3
#Mazsolapower
Nem értem, hogy miért védik ezt a kiscsajt a többi kislány. Sajnos ennek a kis buzinak se volt apja, hogy úgy szájba bassza párszor, hogy a fal adja a másikat. A körmöd is hogy néz ki te kurva nagy egyéniség. Mocskos kis buzi
Az kurva vicces volt, amikor Gáspár Laci odament hozzá. Úgy összefosta magát ez a kis féreg, hogy majdnem el is bőgte magát. :D Férfi vagy! Egyéniség! Na jó... egyik se, inkább egy 20 kilós kisebbségi komplexumos kisfiú.
Ott a helye egy elmeházban vagy cellában
Csodálatos útmutatás, hogyan ne legyenek olyan mint ez a semmi. Be is baszna ilyen nyerne egy tehetsség kutatót.
Kérdezzék már meg komolyabb rock zenekarok véleményét, ez egy rakás szar, a buzis stílusával együtt. Tiszta meleg show, nyekergéssel, meg üvöltéssel egybevonva.
Kristófnak az X-ben a helye!!!!A hangja sokkal különlegesebb mint a "megszokott". Nem érdemli meg a kizárást! <3 :( nélküle egy rakás sz*r az egész..csak miatta nézem/néztem!
KRISTOFOT VISSZA AZ X.BE!!!!!! <3
Fhuu emberek!!!
| This discussion has been closed. |
Kristóf bébi :3
Azért írtam alá, mert Kristóf egy cuki fiú ♡ na jó komolyra véve a szót.. tehetségesnek gondolom és ott a helye az x faktorban.