deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / A sok magyar kishal nem eszi meg a nagy halat - kép / Hozzászólások


Vendég

#1

2016-04-16 20:11

Kedves Menyhért Péter!
A devizából adódott adósságunk, így a családi csődvédelmet választotta férjem.A hitelt a K&H Banktól kapta/sajnos/.
Februárban elindította a csődvédelmet, de a bankkal eredménytelen volt a tárgyalás, mivel önkényesen-hisz a bank az Úr!!!-eladta.
Azt állítja a bank, hogy rájuk ez nem vonatkozik.Kérem nyugtasson meg valóban így van???
Üdvözlettel Csapó Ferencné Erzsébet

Vendég

#2

2016-04-18 07:55

Kedves Péter! Én személy szerint minden - általad itt közzétett petíciót aláírtam, sőt hosszabb kommentárt is írtam hozzá, amit bizonyára olvashattál is! - , a bankok indexálási trükkjei, majd miniszterelnök által mégis a a deviza egy erős árfolyamán "forintosított" és fenntartott bankok általi pénzügyi trükközés ellen felemeltem, pontosabban írásba adtam tiltakozásomat! Csakis a bank által ténylegesen folyósított kölcsönösszeget vagyok hajlandó visszatörleszteni abban az összegben, amelyet a bank a folyósításkor meghatározott! De mi a helyzet a petíció függvényében azzal, hogy ha bank továbbra is az indexálási trükkjeivel megemelt -majd a miniszterelnök devizás árfolyamú forintosításával helybenhagyott! - tőkeösszeghez és annak kamataival megemelt összeghez ragaszkodik úgy, hogy a bankok közben minden perüket el is veszítették, mégis legalább 3-4 millió forinttal többet követel vissza?! Jó lenne ezzel kapcsolatban valami egzakt választ kapni, mert évek óta homályos ez az egész banki pénzügyi katyvasz, és úgy tűnik, hogy a Kormány nem fog normális, mindenki számára elfogadható törvényt hozni! Érdeklődéssel várom ezzel kapcsolatos véleményed, a petícióban megfogalmazottakkal teljes egyetértéssel és hozzácsatlakozva!! A lényeg: van-e valami lehetőség a bírósági és nagyon költséges pereskedésen kívüli megoldás a tekintetben, hogy a banki ügyfelek valóban csakis a bankjuktól kapott kölcsönt törleszthessék vissza egy normális mértékű kamattal együtt?

Tisztelettel: id. Rucz Tibor Szeged

Szeged, 2016. április 18.
Bishop

#3 EREDETI HITEL AJÁNLAT

2016-07-11 21:07

Hello, I am Bishop t, d Jakes, a private loan lender who gives life time opportunity loans. Do you need a loan urgently pay off your debts, or you need a loan to enhance your business? It should have been rejected by banks and other financial institutions? You need a consolidation loan or mortgage? looking for more because we are here to make all the financial problems of the past. What money to lend financial support to needy persons that have a bad credit or need money to pay bills, to invest in the business to a 2%. I would like to use this medium to inform you that we are a reliable and beneficiary assistance and will be willing to offer the loan. So contact us today by e-mail at: (bishopjakesloancompany (at) gmail.com)