Fogolyán Kristóf kórház

Mivel az elmúlt években számos visszaélés történt a sepsiszentgyörgyi betegekkel szemben, elsősorban a sürgősségi osztályon, de nem csak, elindítjuk ezt a petíciót, aláírásgyűjtést, a helyzet orvoslásáért. Korábban úgy gondoltuk, hogy a hangunk hallatásának egyik legjobb módja egy Facebook-csoport létrehozása, de ez mára kinőtte szerepét és sajnálatos módon nem jut el az illetékesekhez az, hogy milyen súlyos problémák vannak a helyi egészségügyi rendszerben. Ezáltal megszólítjuk a döntéshozókat, akik a kórházat vezetik, hogy indítsák el a változtatásokat, mely által javul az orvos-beteg-nővér-ápoló viszony és nem történnek meg olyan esetek, hogy csúnyán beszélnek a beteggel, románul szólnak hozzá dacból vagy hazaküldik vizsgálat nélkül a sürgősségről. Ebben a petícióban konkrét és reális célként azt kérjük, hogy mondjon le vezetői tisztségéről a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház vezetője, mivel az évek óta tartó negatív kritikákra nem érkezik érdembeli válasz és megoldás tőle.