emberséges bánásmódot követelünk

KÖVETELJÜK, hogy a Magyar határainkat  átlépő, hivatalos kérelemmel rendelkező menekültek emberséges bánásmódban részesüljenek! Követeljük, hogy minden olyan menekült, aki alávetette magát a Magyar jogrendszer által előírt hivatalos kérelmi előírásoknak és jelenleg a tranzitzónában létesített táborokban várakozik minden keresztény segítséget megkapjanak! Követeljük, hogy a mindenkori kormány biztosítson számukra emberséges lakhatási környezetet, mindennapi élelmiszer ellátást, míg kérelmüket el nem bírálják!Követeljük, hogy az illetékes szervek minden embertelen, Magyarhoz nem méltó bánásmódot, melyeknek áldozatai menekültek, kemény elbírálással büntessen gyorsított eljárással!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).