ELFÉRÜNK MIND A V8-BAN!

Gyermekekkel foglalkozni óriási felelősséggel járó idő- és energiaigényes feladat. Ugyanakkor nagyon hálás is! Gyermek és edző kapcsolata az élet kevés területéhez hasonló módon működő egymásra utaltsággal jár. Céljuk ugyanaz: lépésről lépésre, napról napra haladni, fejlődni, megismerni és legyőzni határaikat. A kialakult  kötődést  nagyon nehéz  –  szinte  lehetetlen  -  szétválasztani.   Az  együtt elért  siker  pedig makulátlanul tiszta! Ez táplálja a sportolók magabiztosságát, melyért annyian irigyeljük őket. A  szentendrei  V8  Uszodát  üzemeltető  Aquapalace  kft döntése szerint az  eddigi  vizes  sportágban  tevékenykedő sportegyesületek – KÓPÉ ÚVSE, ELEVENEK SE, KOSSUTH SE, SELLŐK SE, RÓMAI SE, GYÓGYÚSZÓK, VIZIPÓK SE –2015  szeptemberétől  nem  bérelhetnek  sávokat.  Tevékenységüket  egy  tollvonással  megszüntette, bázisukat kompromisszumok nélkül egy új szervezetre bízza. Ezzel a döntéssel sok száz szentendrei- és környékbeli  gyermek sportolási  -,  edzők,  oktatók,  sportszervezők  munkalehetősége  kérdőjeleződik meg. A  jelenlegi  bérlők  csaknem  mindegyike  nyitás  óta  végzi  munkáját  a  létesítményben  sokak megelégedésére. Kérjük, aláírásával támogassa egyesületeink további zavartalan működését!