Együtt a Váci Mihály Kollégiumért!

3 napunk maradt a kollégium sorsának megfordításara. Az épület lány oldalának nagy részét (3 emeletből 2-t) át akarják alakítani és egyéb célokra felhasználni.

Szeretnénk, hogy a Váci Mihály Kollégium a továbbiakban is TELJES EGÉSZÉBEN kollégium maradjon. Az intézmény rengeteg vidékről érkező gyermeknek ad otthont tanulmányaik idejére és nem akarjuk, hogy ez megváltozzon!

Rengeteg megosztást és támogatást kaptunk az elmúlt napokban, viszont kérnénk mindenkit, hogy kezelje a kezdeményezést civil törekvésként, aminek alapjáraton is indult.

A közös cél a legfontosabb és a Váci megmentése, kérném ezt minden támogató tartsa tiszteletben.

A kollégiumban SNI diagnosztikai központot szeretnének létrehozni. Mi magát a központ létrehozását támogatjuk és egy nemes célnak gondoljuk, azonban nem szeretnénk, hogy ez a kollégium rovására menjen.

Még egyszer köszönjük Nektek!

A Váci kollégiumként jött létre és az is fog maradni!

InShot_20210319_112430988.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Váci Mihály Kollégium Diákjai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Váci Mihály Kollégium Diákjai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...