Együtt a kertvárosi macskagyilkos ellen!

Tisztelt Állatszerető Emberek!

A mai napon a kecskeméti Petőfiváros Sás utcai lakója megfenyegetett azzal, hogy kiírtja a macskáimat, mert átjárnak a kertjébe. Tudniillik, a macskák hatalmas mozgásterű állatok, nem lehet rászólással megparancsolni nekik, hogy bizonyos területekre ne menjenek. Nem zárhatom be a házba őket, nem köthetem ki őket, mert szabad állatok!

Ez az ember nem először fenyegetőzött: amióta itt lakunk, többször is kijelentette, hogy ő maga, vagy egy általa megbízott ember meg fogja mérgezni egyesével a macskákat. Ez sajnos jó néhánnyal már meg is történt a hosszú évek alatt, akik iszonyatos kínok között pusztultak el, hiába vittük őket a városrész állatorvosaihoz. Kérdésünkre, miszerint mi van a városrész többi macskáival (mert sokan vannak, hiszen kertvárosról van szó), akik szintén átjárnak nem csak az ő kertjébe, azt válaszolta, őket is ki fogja írtani.

Tisztelt Állatbarátok! Segítsenek a petíció aláírásával, hogy elérhessük, ne kelljen félnie egy kertvárosi állattartónak a szomszédaitól!

Köszönettel: Hordós Adél

Az aláírással engedélyezem Adél Hordós, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.