Egyenlő esély a hitelhez jutáshoz - Töröljék el a KHR-t

Mindenki életében vannak nehéz időszakok. Legtöbben ezért kerültünk fel (jogtalanul) a Központi Hitelinformációs Rendszerbe. Ezzel a rendszerrel belekényszerítik emberek SZÁZEZREIT abba, hogy olyan pénzügyi döntéseket hozzanak kilátástalan helyzetükben, amivel belekerülnek egy olyan adósságspirálba, amiből EGY ÉLET ALATT NEM tudnak kikeveredni. 'Törvényszerűvé' teszik ezzel az uzsorahitelek virágzását, amivel az adós csak még mélyebbre kerül pénzügyileg, teljesen kilátástalanná téve a jövőjét.

Azok nem kapnak ma hitelt Magyarországon, akiknek a legnagyobb szüksége lenne rá.

'Gyere haza, fiatal' - van valakinek a törvényhozók között elképzelése, mennyien vannak kényszerből, a KHR miatt külföldön, mint munkavállalók? Van valakinek a törvényhozók között elképzelése mennyi család került TOTÁLIS anyagi csődbe a KHR miatt?

Hitelt azoknak, akinek igazán szüksége van rá!

Kérlek támogatás petíciómat! Célom 500.000 aláírás, és a Parlament elé kerülhet petíciónk. 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Balogh Péter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook