Dr. DÁVID TAMÁS ÖNZETLEN RÁKELLENES TEVÉKENYSÉGÉNEK TÁMOGATÁSA

Áder János

Magyarország Köztársasági Elnöke

 

Mélyen Tisztelt Áder János Köztársasági Elnök Úr!  

Alulírottak, a  Dr. Dávid Tamás kutató által ajánlott, holisztikus, integratív, biológiai rákterápiák segítségével és a professzor úr által összeállított, táplálkozási rendszer segítségével gyógyultunk meg a rákból, évekkel ezelőtt, káros mellékhatások nélkül.

Megdöbbenve és felháborodva értesültünk arról, hogy Dávid Tamás, akit közhasznú rákellenes tevékenysége miatt tisztelünk és szeretünk, újra támadások kereszttüzébe került. Végső elkeseredettségünk miatt fordulunk most Köztársasági Elnök Úrhoz, mert úgy gondoljuk, hogy ezeknek az igazságtalan eljárásoknak az a tétje, hogy a halálos beteg magyar emberek elől elzárják azt a lehetőséget, hogy életükről a saját akaratuk szerint döntsenek. Tudjuk, hogy hazánkban az igazságszolgáltatás a független magyar bíróságok kizárólagos hatáskörébe tartozik, amelynek működésébe a Köztársasági elnöknek nincs beleszólási joga. A petíciónkat mégis Önnek címeztük, mert ezen eljárásokat törvényen kívülállónak tartjuk. Véleményünk szerint semmilyen tény nem támasztja alá azt, amivel Dávid Tamást meghurcolják. Közismert szomorú tény, hogy a hazánkban is elérhető sokféle ún. „klinikailag bizonyított” gyógyszer, de a „rák egyre jobban gyógyítható” ígérete ellenére, egyre többen halnak meg itthon rákban. Ezért különösen fájó a számunkra, amikor egy olyan igaz embert hurcolnak meg, aki egész életében azért dolgozott, hogy súlyosan beteg emberek szenvedésén segítsen. Természetesen nem várjuk el Köztársasági Elnök Úrtól azt, hogy tudományos kérdésekben állást foglaljon, de azt igen, hogy Magyarország első számú közjogi méltóságaként biztosítsa minden magyar állampolgár számára az alternatív gyógymódok megismeréséhez való jogot és fellépjen minden aljas igazságtalanság ellen.

Álláspontunk szerint professzor úrral szembeni fenti eljárás nem megalapozott, hiszen a tényállás alapján az meg sem indulhatott volna: a professzor úr bizonyítottan nem követte el azt, amivel vádolják (Mosonmagyaróvári Járásbíróság, ügyszám: 4.B.232/2016). Véleményünk szerint az eljárást koholt vádak és egy már előre megírt ítélet alapján indították a 76 éves kutató ellen. A vád szerint a tudományos ismeretterjesztés egyenlő a „tiltott orvosi tevékenységgel”. Akármilyen abszurd, de Magyarországon megtörténhet, ami kultúrállamban elképzelhetetlen lenne: bíróság elé kell állnia annak, aki három Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert, Otto Warburg és Linus Pauling munkásságáról beszél a nyilvánosság előtt. Szerintünk nem szükséges jogi szaktudás ahhoz, hogy bárki belássa: az alkotmányos szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának ilyen szintű korlátozása nemcsak ellentétes a józan ésszel, de teljességgel elfogadhatatlan!          

Szintén nem szükséges jogi szaktudás annak eldöntésére, hogy törvénysértő-e az olyan bírói magatartás, amely során a bíróság még az első tárgyalás megtartása előtt kiértesíti a sajtót és a vádiratban foglaltakat kvázi ítéletként teszik közzé, bármilyen bizonyítási eljárás lefolytatásának a megkísérlése előtt. Bennünk mindez a kommunista diktatúrák előre megírt,  ítélkezési gyakorlatának emlékét idézi fel, és nem egy demokratikus jogállam működését, ahol az Alaptörvény biztosítja az ártatlanság vélelmét és az emberi méltósághoz fűződő jogot.

Dr. Dávid Tamás egy igaz ember. Ő soha nem ártott senkinek, mindig csak segített tanácsaival minden betegnek, aki kétségbeesésében hozzá fordult. Mi, mindannyian éltünk az egészségügyről szóló (1997. évi CLIV. törvény 5. § (3) bekezdés a) pontja szerinti alábbi jogunkkal, amely az életben maradásunkhoz vezetett:                                          

"Mindenkinek joga van olyan ismeretek megszerzéséhez, amelyek lehetővé teszik számára az egészsége védelmével és fejlesztésével kapcsolatos lehetőségek megismerését, valamint megfelelő tájékoztatáson alapuló döntését az egészséggel kapcsolatos kérdésekben." Dr. Dávid Tamás e jogunk gyakorlását segítette elő emberséggel, tisztességgel, szívvel-lélekkel. Kórházi leleteinket vele megosztottuk, megbeszéltük, együtt örültünk a javuló eredményeknek. Honoráriumot soha nem fogadott el, szemben azokkal az onkológusokkal, akik a végstádiumban lévő betegeket szabályosan kifosztják a hálapénz intézménye által. A hagyományos kezeléseket kiegészítő trópusi teakeverékre épülő táplálkozási rendszere és a Nobel-díjas tudósok munkásságára épülő biológiai rákterápiák nem csak a betegek életminőségét javították, de nagyon sokan meg is gyógyultak. (Valamennyi készítmény engedélyezett szerként van forgalomban.)

Közhasznú tanácsaival, előadásaival is a gyógyulást, valamint a megelőzést szolgálta. Fáradságot nem kímélve előadásokat tartott, és televízióban tartott műsoraival a megelőzésről és a gyógyulás lehetőségeiről beszélt, neves orvosokat, tudósokat, természetgyógyászokat és gyógyult betegeket hívott meg. Egészségi állapotunkat megosztottuk vele és együtt örültünk a javuló eredményeknek. A hozzánk hasonló esetekről Ön is olvashatott Dávid Tamás Visszajöttünk a halálból és a Visszajöttünk az életbe című könyveiben. Aki veszi a fáradságot, hogy nyomon kövesse gyógyulásainkat és elolvassa sorstársaink történetét, az meggyőződhet arról, hogy Dávid Tamás tevékenysége rendkívül hasznos a lakosság számára.   „Fogjunk össze!” – hirdette mindig, a holisztikus és a hivatalos klinikai orvoslásra utalva. Ez a betegek érdeke, és nem az, hogy a társadalombiztosítás terhére a milliókba kerülő és sokszor teljesen értelmetlen kemoterápiát erőltessék ránk. Lelkileg és fizikailag is megtört élethelyzetünkben a legkevésbé erre lenne szükségünk! (Hadd tegyük hozzá, hogy mi, akiknek bátorságunk volt a kemoterápia által kijelölt értelmetlen szenvedésre nemet mondani és a „klinikailag bizonyított halál” helyett a holisztikus és emberhez méltó utat választottuk, a saját pénzünkön vásároltuk meg azokat a szereket, amelyektől meggyógyultunk. Tehát az államnak nem kerültünk semmibe, sőt, az általunk megvásárolt termékek után befizetett Áfával még az állami költségvetést is gyarapítottuk.)      

.       Kérjük Tisztelt Köztársasági Elnök Úr segítségét, hogy a hagyományos orvoslás és a holisztikus rendszerek közti „rákellenes összefogás” megvalósulhasson!

·       Kérjük, hogy ne üldözzék tovább dr. Dávid Tamást és az életmentő rendszereket, hanem az értékes emberek nyugodtan dolgozhassanak és kutathassanak mindannyiunk javára!

·       Kérjük, hogy ne fosszanak meg minket azoktól a természetes hatóanyagoktól, amelyek az emberhez méltó életminőséget biztosítják minden daganatos beteg számára!

·       Kérjük, hogy az üldözés helyett, tegyék inkább a magyar emberek számára széles körben elérhetővé a gyilkos kór elleni, fent hivatkozott rendszereket!

·       Kérjük, hogy Elnök Úr vesse latba befolyását annak érdekében, hogy ez a méltatlan üldöztetés dr. Dávid Tamás és az életmentő rendszerek ellen mielőbb befejeződjön!    

Mi, akik személyesen ismerjük Dávid Tamást, és akik az életünket köszönhetjük neki, tisztelettel kérjük Köztársasági Elnök Úr segítő közbenjárását az egészségünket érintő sorskérdésben!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Sárdi Rózsa/ÉRMOSZ, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook