Cristofelnek vissza kell térnie a VV5 villájába!

Kedves RTL klub szerkeztősége és tisztelt VV5 rendezői!

Mikor megláttam hogy Cristofel (aki miatt néztem a műsort) kiesett egy szürke egér miatt aki nem más mint Csaba

a fejemhez kaptam és nem hittem el. Nagyon szépen kérem nagyon nagyon sok ezer ember nevében is hogy Crostofelt rakják vissza a villába, mert ez igazságtalan vele szemben. Gondoljonak bele ha vissza kerülne ezzel maguknak is jó lenne hisz akkora lenne a nézetség mint még soha,és lehet hogy az nem egy ien eset volt vagy hasonló de Jersey a VV4-ben is bement Gombi után. Ezt a maguk és a nézők érdekében is meg kéne gondolniuk és szeretném (Több ezer ember nevében ujra) hogy nézzenek utánna mekkora szavazásokat szerveztek hogy Cristofel vissza kerüljön a híres társas oldalon is mint PL: facebook.

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).