Legfrissebb petíciók

A nagy bogárkönyv

Szomorúan látni, hogy a marketplace és egyéb helyeken ezt a remek könyvet 70-100ezer forintért lehet megvásárolni. A kiadó arra hivatkozik, hogy nem érné meg nekik újra kiadni, mert félnek attól nem lenne rá kereslet. Mutassuk meg, hogy igenis, lenne! ha te is vennél, megfizethető áron A nagy Bogár könyvből, kérlek írd alá. 

86 Létrehozva: 2022-07-11 Statisztika

Petíció a Kata szabályainak módosítása ellen - 2022

A kisadózás szabályainak módosítását nem támogatom, különösen a B2B szektor kizárását a KATA adózás alól. Beszéltem a Kamarával, és azt az ígéretet kaptuk, hogy maximálisan támogatnak minket, csak erre kell valamilyen dokumentum, hogy mennyien vagyunk érintettek és a változtatások ellen, hogy ők is lássák.

4963 Létrehozva: 2022-07-11 Statisztika

Katás voltam mostanáig, kérem vissza Parragh Lászlótól az 5000 forintomat

Parragh László Iparkamarájának minden vállalat, egyéni vállalkozó évi 5000 Ft-ot fizet  kötelezően azért, hogy képviselje az érdekeit többek között a kormány felé is. Parragh a KATA megszüntetéséért lobbizott, így nem teljesítette a megbízást, amiért felvette az 5000 Ft-os megbízási díjat. A KATA adózási forma szeptembertől - többek között Parraghnak köszönhetően - megszűnik, így nem teljesítés miatt kamatostul visszaköveteljük tőle ezt az összeget.

53 Létrehozva: 2022-07-11 Statisztika

Dj Krasznai buli

Kedves bulizni vágyók! Mivel a Polgármester Úr nem engedi a bulit éjfél után, ezért aláírás gyűjtéssel tiltakozunk. Szeretnénk mindenkit megkérni, aki jól érzi magát a Krasznai bulikon, hogy egy aláírással támogassátok Ferit és Dj Krasznait. Minél több ismerőssel és baráttal osszátok meg a petíciót, hogy engedélyezze meg a Polgármester úr, ahogy másoknak is.

29 Létrehozva: 2022-07-09 Statisztika

Minden olimpiai programban szereplő sportág részesülhessen TAO támogatásokból!

Tisztelt Sportbarátok!   Mindannyian tapasztaljuk, milyen előnyt élveznek azok a sportok, melyek működésük biztosításához igénybe tudják venni a vállalkozások által felajánlott TAO-s támogatásokat, noha nem a legeredményesebb magyar sportágakról beszélünk.   A jelenlegi olimpiai programban szereplő sportágak/köztük kiemelve a TAO-val működő látványsportok:   asztalitenisz atlétika baseball biatlon birkózás bob curling cselgáncs evezés gördeszkázás gyeplabda jégkorong kerékpáros sportágak (BMX,

22 Létrehozva: 2022-07-06 Statisztika

Szavazzuk meg Listent és Lauralmat a világ urának

Ha boldogsagbsn m,bekessegben szeretnetek elno sok jo novel es ciganyokkal akkor szavazzatok az L uralom partra!!!

5 Létrehozva: 2022-07-06 Statisztika

Az EU azonnal kezdjen tárgyalásokat Oroszországgal a háború befejezése érdekében és kezdje el a békekötés előkészítését!

Szomorúan tapasztaljuk, hogy több mint 4 hónapja folyik a háború a szomszédunkban, amely hatalmas károkat okoz az egész világnak. Az emberek békét akarnak, az Ő képviseletükre felkért képviselők viszont nem. Az emberek célja a szülőföldjükön való biztonságos és szabad élet. Elfogadhatatlan, hogy az EU még csak meg sem próbál egyezkedni Oroszországgal és már hosszú ideje nem is tárgyal velük a béke feltételeiről! Javaslatom, hogy követeljük meg az EU vezetésétől, hogy végre képviseljék az Európai

17 Létrehozva: 2022-07-06 Statisztika

Álljunk ki Böjte Csaba ferences rendi szerzetes mellett

 Szeretettel teljesen kérem, csatlakozzon aláírásával a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója melletti kiálláshoz. Böjte Csaba testvér, Szent Ferenc Alapítvány gyermekvédelmi hálózatának tevékenységét mindannyian elismerjük, lehetőség szerint támogatjuk. Ne hagyjuk, hogy egyes sajtóorgánumok saját olvasottságuk növelése és a kattintás hajhászása miatt, sárba tiporják, lejárassák, megsemmisítsék Csaba testvért, egy szomorú esetkapcsán. ( Maté 7:1-5)   Han

13 Létrehozva: 2022-07-03 Statisztika

Újra zenét ÜVEGESRE!

Bizonyára a legtöbb győri egyetemista szembesült azzal a felháborító ténnyel, hogy ha egy baráti társasággal együtt jól érzik magukat és közben zenét hallgatnak akkor a biztonsági őrök lekapcsoltatjak a hangszórót. EBBŐL MOST MÁR ELÉG! Senkit nem zavar ha egy szórakozó helyen jó a hangulat! Pláne akkor, hogyha a zene lakott területen kívül már nem hallható! Egy aláírással támogassátok a petíciót, hogy ÚJRA LEGYEN ZENE ÜVEGES! 

11 Létrehozva: 2022-07-01 Statisztika

Szülői kérelem_Ürömi Óvoda

Üröm Község Önkormányzatának Képviselőtestülete     2096, Üröm Iskola u. 10.                                                            Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselő Hölgyek! Tisztelt Képviselő Urak!   Az Ürömi Napraforgó Óvodába (Sonnenblume Kindergarten) járó gyermekek szülei, valamint a település választópolgárai az alábbi kérésekkel fordulunk a Tisztelt Testülethez: 1) Sajnálattal és megrendülten értesültünk arról, hogy az Ürömi Napraforgó Óvoda nevelőtestületi állományából

76 Létrehozva: 2022-07-01 Statisztika