Bmx parkot Komáromba!

Tisztelt Komáromiak! Elindult az aláírásgyűjtés a városi tömegsportközpont és az extrém sportcentrum érdekében! Kérek Mindenkit, hogy írja alá digitális formában ezen az oldalon petíciónkat!

Egy extrém sportcentrumot, bmx pályát, skateparkot, rengeteg különböző néven lehetne említeni, de egy olyan helyet szeretnénk Komárom városába, ahol a bmx-esek, gördeszkások, görkorcsolyások nyugodtan tudnának gyakorolni és ne a város terein biciklizzenek, gyakorolják a különböző extrém sportokat a gyalogosok között, esetlegesen kitéve magukat a forgalomnak. Egy ilyen park létrehozása sokakat ösztönözne, esetleg rá is venne bizonyos egyéneket, hogy sportoljanak. Ha látsz benne fantáziát, esetleg átérzed a helyzetünk, vagy csak eleged van a tereken bicikliző/gördezkázó/görkoris suhancokból, akkor légy oly kedves, és segíts nekünk egy aláírással! Szeretnénk egy nagyobb méretű helyet, ahol biciklivel is lehetne érvényesülni, nem csak gördeszkával, illetve görkorcsolyával.