Biztonságos 10-es útért

A Pilisi Anyukák Klubja és a pilisianyu.hu közösen szeretné felhívni az illetékes szervek figyelmét arra, hogy a 10. sz. főút veszélyes szakaszainak biztonságosabbá tétele NEM VÁRHAT TOVÁBB. Ezért online petíciót kezdeményezünk azért, hogy nyílt levelünknek és javaslatainknak még nagyobb nyomatékot adjunk.

Nyílt levelünkkel, a petícióval és az aláírók listájával közvetlenül a Pest Megyei Baleset-Megelőzési Bizottsághoz fogunk fordulni. 

Szeretnénk, ha a közeljövőben megvalósulna a Pilisvörösvár és Leányvár közötti, kiemelten veszélyes útszakasz forgalomtechnikai eszközökkel és felhívó táblákkal való biztonságosabbá tétele, külön figyelmet fordítva a Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszra (Pilisvörösvár - pilisszentiváni leágazás - Kopár - Piliscsaba, Egyetem).

NYÍLT LEVELÜNKET, melyet a petíció aláírásával támogathatsz, ITT OLVASHATOD.
(a levél még júniusban lett nyilvánosságra hozva, de úgy gondoljuk, itt az idő újabb lépések megtételére)

Köszönjük, hogy te is támogatod a kezdeményezésünket, hiszen MINDENKIT HAZAVÁRNAK!
Kérlek, küldd tovább barátaidnak, ismerőseidnek is!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gyarmati Lilla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook