Bántalmazott gyermekek jogait megsértő intézmények ellen!

PETICIÓ A  BÁNTALMAZOTT GYEREKEINK VÉDELMÉBEN!

Magyarországon a gyermek jogait és védelmet sértő eljárások vannak. A jóléti szolgálat, a gyámhatóság sőt a bíróságon is sajátos  módon tárgyalják az ügyeket.

A rendőrségen a nyomazás hosszú hónapokban mérhető és 10 esetből 9 nyomozást úgy zár le a rendőrség, hogy nincs ügy. Miközben a bántalmazót sem tanúként, sem gyanúsítotként nem hallgatnak ki.

Hiányzik a megfelelő eljárás a szakértelem és a jog betartása ezeknél a hivataloknál.

A közintézményekben lévő nevelők megfélmítve vagy más okból szintén nem állnak ki a gyermekek mellett.

Azon szervezetek, hivatalok akik a gyermekeket megvédeni hivatottak nem látják el feladatukat Magyarországon.

Ennek oka ismeretes. Hivatali vissza élések vannak jelen az országban. Sajnálatosan ennek a bántalmazott gyerekek és azok isszák meg ennek a levét akik megpróbálják védelmezni ezeket a kisgyerekeket. A korrupció ezekben az esetekben magasan részt vesz. Nem számíthatank a gyerekek semmilyen segítségre.

Azonnali segítséget és kellő hozzáértést követelünk a bántalmazott gyerekek védelmében.

''Ötből egy gyerek válik szexuális abúzus vagy erőszak valamilyen formájának áldozatává. Bármelyik gyerekkel megtörténhet, függetlenül nemétől, korától, bőrszínétől, családi hátterétől, vallásától. Az elkövető sokszor a gyerek által is ismert, szeretett személy, és nem feltétlenül felnőtt. Az Európai Tanács azért dolgozta ki a szülők és gondviselők számára a „fehérnemű szabály” egyszerű módszerét, hogy elősegítse a beszélgetést a kisgyerekkel, és ezzel megelőzhető legyen a szexuális abúzus.''

''A családban történő gyermekbántalmazás jogi szabályozásának

gyermekjogi szempontú vizsgálata. A gyermek védelmének állami,

intézményi kötelezettsége ''

AMI MINT TUDJUK NEM ÍGY VAN MAGYARORSZÁGON.  A VÉDELMET A SEGÍTSÉGET NEM KAPJÁK MEG A GYERMEKEK!!

Kérjük, hogy ahol alapos a gyanú és bizonyítékok vannak azokat kellő figyelemmel azonnal tárgyalják. Ne keljen hosszú hónapoknak eltelniük, hogy közben a bántalmazónál vannak ezek a gyermekek.

Vegyék komolyan a kiskorú gyermekeket is akik ha bántalmazás nyomát látják a nevelők vagy arról számol be, hogy az otthoni környezetben bántalmazva vannak. Akár fizikai akár szexuális vagy verbális bántalmazásról van szó.

Kérek minden jó érzésű embert és azokat is akik szintén ugyan így jártak ahogy mi is. Hogy nem kapták meg a megfelelő vizsgálatott, a  bántalmazott gyerekkkel kapcsolatban írják alá ezt a peticiót. Azokat is kérem és felhívom a figyelmüket,  hogy azok is írják alá akik félnek vagy meg vannak félelmítve és a saját környezetükben tudnak olyan bántalmazott gyerekről akit nem tudnak megvédeni. Mert hiába fordultak a gyermekvédelmi hivatalokhoz ott is csak elutasítást kaptak. Itt a lehetőség, hogy ki álljunk a gyermekeinkért az unokáinkért.