BÁNTALMAZOTT GYEREKEK AKIKET A BÁNTALMAZÓNÁL HELYEZETT EL A BÍRÓSÁG

NYÍLT LEVÉL MAGYAROSZÁG MINÉSZTERÉNEK ORBÁN VIKTORNAK, DR KÁSLER MIKLÓS ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN Novák Katalin CSALÁD-ÉS IFJÚSÁGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRNAK!!!  

KESZTHELYI DEZSŐNÉ VAGYOK, VAN EGY 10 ÉVES UNOKÁM AKI BÁNTALMAZOTT. AKIVEL ÖNÖK NEM TÖRÖDTEK. 4,5 ÉVES KORÁBAN DERÜLT KI, HOGY AZ APJA BÁNTALMAZZA. AZ ÖNÖK ÁLTAL „TISZTESSÉGES BÍRÓSÁGI ÉS GYÁMHATÓSÁG SZERVEK „ ÚGY DÖNTÖTTEK, HOGY EZ A GYERMEK A BÁNTALMAZÓHOZ KERÜLJÖN. JÓL DÖNTÖTTEK ??? EZ MAJD ÉVEK MÚLVA KIDERÜL. DE AZT GONDOLOM, HOGY ÖNÖK NEM A CSALÁDOK ÖSSZETARTÁSÁT KÉPVISELIK HANEM A CSALÁD ROMBOLÁSÁN DOLGOZNAK. AMIKOR KIDERÜLT, HOGY MIT TESZ AZ APA AZ UNOKÁMMAL AKKOR KELLETT RÁJÖNNÖM, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AMIT MOST ÖNÖK KORMÁNYOZNAK NEM EGYEDI ESET AZ UNOKÁM. SOROZATBAN VETTÉK EL ÉS VESZIK EL AZ ÉDESANYÁKTÓL A GYERMEKEIKET VÉGREHAJTÁSSAL. AZ MAGYARORSZÁGON NINCS, OLYAN PONT AHOL NE LENNE HASONLÓ ESETT. TÖBB EZER GYERMEK KERÜLT A BÁNTALMAZÓHOZ, A RENDŐRSÉG HANYAG MUNKÁJA MIATT. ELMONDHATJUK, HOGY EZ AZ ORSZÁG, AMIT ÖNÖK KÉPVISELNEK, ÉS KORMÁNYOZNAK ARRÓL SZÓL, HOGY TEGYÉK TÖNKRE A CSONKA CSALÁDOKAT ITT AZOKRÓL VAN A GYEREKEKRŐL VAN SZÓ AKIK AZ ÉDESANYÁNÁL VOLT ELSŐFOKON ELHELYEZVE. TISZTELT NOVÁK KATALIN. ÖN HOGY ÉREZNÉ MAGÁT AMIKOR KIDERÜLNE, HOGY A GYERMEKÉT AZ APJA MOLESZTÁLJA??? ÖN MIT TENNE??? TISZTELT ORBÁN VIKTOR ÖN MIT TENNE HA KIDERÜLNE, HOGY A VEJEM AZ UNOKÁJÁT MOLESZTÁLJA, BÁNTALMAZZA??? KÍVÁNCSIAN VÁROM VÁLASZUKAT, HOGY ÉREZNÉK MAGUKAT AMIKOR A CSALÁDJUKBAN KIDERÜL AZ A TÉNY, HOGY EGY SZEXUÁLISAN ABUZÁLÓ ÉS FIZIKAI –LELKI TERRORBA TARTJA AZ GYERMEKÉT ÉS UNOKÁJÁT.   CSAK EGY PÁR NÉV AZON KISKORÚAK, AKIKRŐL CSAK NEKEM VAN TUDOMÁSOM AKIKET ELVETTEK AZ ÉDESANYÁTÓL ÉS A BÁNTALMAZÓNAK ITÉLT A BÍRÓSÁG. OLYAN GYEREKEK, AKIKET A VÉGREHAJTÓ KISZAKÍTOTTA A MEGSZOKOTT SZERETETT KÖRNYEZETBŐL AZÉRT, HOGY A BÁNTALMAZOTT MEGVÉDJÉK A BÖRTÖN BÜNTETÉSTŐL. ELMONDHATJUK, HOGY A BÁNTALMAZÓ SZÜLŐTT VÉDI A TÖRVÉNY. SAJNÁLATOS TÉNYLEG MINDIG A BÁNTALMAZÓNÁL VAN ELHELYEZVE A GYERMEK LEGYEN AZ ANYA VAGY APA. AKKOR TESZNEK VALAMIT, HA MÁR KÉSŐ... MIÉRT NEM DOLGOZNAK OLYAN EMBEREK A GYERMEKVÉDELMI HÁLÓZATBA AKIK VALÓBAN ÉRTENEK A MUNKÁJUKHOZ ÉS KITUDJA SZŰRNI A BÁNTALMAZÁST. 

BUDAPEST: 2014. MÁJUS 15. ÓVÁDÁBÓL VITTE EL 9 EMBER.  B. DÁNIEL 10 ÉVES KISKORÚ BÁNTALMAZÓNÁL VAN. AZÉRT VETTÉK EL AZ ÉDESANYÁTÓL, MERT DOLGOZOTT ÉS TANULT, MI MINT NAGYSZÜLŐK SEGÍTETTÜNK A GYERMEK NEVELÉSÉBEN. BŰN A NAGYSZÜLŐNEK ÉS AZ ÉDESANYÁNAK, HOGY SEGÍTSÉGET KÉRT CSALÁDON BELÜL. SOHA SENKI NEM VOLT KÍVÁNCSI AZ IGAZSÁGRA.

ÍRD ALÁ, HOGY HOL ÉLSZ ÉS A KISKORÚ NEVÉT, KORÁT JELÖLD MEG. MIKOR VETTÉK EL.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Keszthelyi F. Betty, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook