Azonnal ffp3, ffp2, sima arcmaszkot mindenkinek!!

A kormány támogatásával és a helyzetre való tekintettel azonnal maszkot, kesztyűt és szemüveget mindenkinek. 

Tök jó, hogy bejelentették, hogy így meg úgy támogat minket mindenki és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen helyzet... De egy maszkot nem lehet kapni... Ha lehet akkor horror árban, /de ma már azt sem lehetett /ami már egy 3 tagú családra nézve is, igen csak nevetséges... 

Valami történjen már, hogy az emberek ne legyenek kétségek között... Legalább védekezni tudjunk. Jelen pillanatban nem is a vírustól kell tartani, hanem az egészségügytől, hogy nem fogják tudni kezelni... Hol van annyi lélegeztető gép? Hol van annyi orvos? Hol van annyi fertőtlenítő? Amikor egy kezmosó nincs egy gyermek rendelőben... A felnőttben WC papír, kézfertőtlenítő és még sorolhatnám. Amikor egy maszkot nem tudunk megvenni. 

Lehet sok mindent mondani a kinaiakra, viszont egy iszonyat fegyelmezett népség. Betartjak a szabályokat és a kormány is komolyan veszi. Érdekes, hogy ott aki nem hord maszkot annak következményei vannak. Akkor most mi is van a maszkkal? Mert itt annyira mindenki azt mondja, hogy nem ér semmit.... Ma meg bejelentik, hogy maszk, szemüveg és kesztyű.. AKKOR KÉRÜNK!!! 

Mi van veletek emberek? Bemenetek betegen dolgozni? Össze vissza járkáltok a világban nem törődve azzal, hogy akár vírus hordozók is lehettek? Undorító, hogy ennyire nem foglalkozunk a másik emberrel... Senkire nem vagyunk tekintettel. Köhögünk bele a nagy világba, ahol annyi sincs bennetek, hogy egy maszkot tegyetek a fejetekre. Pontosan ti vagytok azok  akik miatt komoly bajban leszünk először , aztán meg az egészségügy miatt.... 

A BETEG EMBER HORDJON MASZKOT! DE MOST MÁR MINDEN EMBERNEK HORDANIA KELLENE! 

Igen vagyunk egy páran akik paraznak... Lehet röhögni meg hülyézni és reméljük, hogy majd mi hülyék azt mondhatjuk, hogy nektek volt igazatok és nem lesz itt semmi. Bárcsak majd ezt mondhatnánk. De jobb félni mint megijedni és van egy gyermekem akit szeretnék látni felnőni....

  • KÉRJÜK, HOGY AZONNAL KAPHATÓ LEGYEN MASZK ÉS EGYÉB VÉDEKEZŐ ESZKÖZÖK ELÉRHETŐ A ÁRON, VAGY SZOLGÁLTASSANAK MINDENKINEK! 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Maszkot mindenkinek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook