Az Új Akotmányozásért államformánk és tisztviselők megnevezése. Munkát euróért minden itt született magyarnak!

Nemzetközi Büntetőbíróság
Hága
Hollandia

Oude Waalsdorperweg 10,
2597 AK Den Haag,
Hollandia

Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróság!

Feljelentést teszünk, Orbán Viktor miniszterelnök és a FIDESZ-KDNP kormány béke időben emberiesség ellen elkövetett népirtás bűntettében, kimutatható felelőssége miatt.

Az itt felsorolt bűnök alapján fordulunk nemzetközi jogorvoslatért a Nemzetközi Büntetőbírósághoz!

Magyar jogászként és állampolgárként, nem létező törvény sem Alkotmány hiányában, Orbán Viktor és a FIDESZ-KDNP bűnösségének megállapításáért.Orbán Viktor felelősségre vonható népirtás bűntettében.  Több rendbeli népírtás folyik országomban, sorozatos jogtalan kilakoltatások törvénytelen devizahitelekre, megsarcolt banki lizingek, törvénytelenül és illegálisan, betelepített kicserélt mépességgel. idegen, azaz románokkal kinai arabok szerbek. Románvégrehajtókkal, lengyel, román és serb Navos dolgozókkal, idegen szintúgy román rendőrökkel, melyek azt sem tudják melyik alkotmányra esküdtek fel.

A társadalom számára elsődleges cél, hogy tagjainak élete védelemben részesüljön az állam részéről. Ezt a védelmet testesíti meg az emberölés büntetőjogi tényállása. A jogállamiság alapkövetelménye az emberi élet védelme, az Alkotmánybíróság a 23/1990 (X.31.) AB határozatában is kifejtette. Egy olyan mindent megelőző legnagyobb érték, melynek elvétele a legszigorúbb jogi szankció alá esik napjainkban.

Mivel a nemzetközi jog kimondja, hogy a népirtás lehet nagyszámú gyilkosság vagy az arra tett kísérlet, fizikai népirtás, súlyos testi vagy mentális sérülés okozása, a csoport olyan életfeltételek közé kényszerítése, ami alkalmas a csoport teljes vagy részleges fizikai megsemmisítésére. (pl. mesterséges éhínség, halálra dolgoztatás, otthonaikból az utcára kitevés, karhatalmi erők törvénytelen eljárás bevonásával)

Összefoglalva, a deviza alapú hitel-, illetve lízingszerződések csalásra való felhasználása, valamint a jogviszonyokban a bankok által elkövetett törvénytelenségek következtében Magyarországon a lakosság jelentős része olyan élethelyzetbe került, amely a fizikai megsemmisülését okozhatja, illetve a lakosság ezen csoportjában a születéseket meggátolja. Erre figyelemmel a bankok vezetőinek és a nekik segédkező személyek cselekménye a Római Statútum 6. cikkely c. és d. pontjában ismertetett népirtás bűntetteként, illetve a 7 cikk 1/b pontjába ütköző kiirtással elkövetett emberiesség elleni bűntettként értékelhető.

Kérjük ezért a Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróságot, hogy az általunk szolgáltatott információk alapján szíveskedjék hivatalból nyomozást indítani a Magyarországon deviza alapú hitel, illetve lízingszerződést kötő bankok vezetői ellen. Név szerint a legnagyobb Magyarországi Bank vezetője dr. Csányi Sándor, Dr. Polt Péter legfőbb ügyész, Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök,valamint a végrehajtások foganatosításában közreműködő közjegyzők és további ismeretlen tettesek ellen

Az eredeti magyar nép által meg nem szavavazott, sem semmilyen democrata törvényi meghatalmazás nélküli fictionált magántörvényt- alaptörvénnyeket kreáltak, melyben nem 1x jogvesztetőként,de visszautalnak az 1948 Constituciónkra, mely komoly ütközéseket generál Bíránkat, jogászainklat gúzsba kötötte a kivégző osztag mint OBH- Handő Tünde néhai bírói irnok vezető pozícióba helyezésével, mely oktalan és botortalanság volt. Az alig 200-250,000 fős itt e Hazában született magyarjaink meg nem szavazta őket 1 x sem, nem adott felhatalmazást semminemű magántörvényeik meghozatalára. Azóta már 2 hullámban sokuk elhagyták Hazánkat, mert itt élni lehetettlenség, a mesterkélten alacsonyan tartott alig 100-120,000 Nettó lokál pénz Forintból, míg a 27% áfa mellet mára gyémánt árban vannak az élelemiszerek. Leirtották a agrárkultúránkat -állattartásunkat, kivágnak minden fát, csak hoigy orbán Viktor apja, volt román szekuris csaucseszkut szolgáló rémnek minnel több kibetonozni valója lehessen. Levegő nincs már a fővárosban vidékeinket importált szariszappal teszik élhetetlenné, megbízhatalan cégek nyerik el a pályázatok akik hagyják klima nélkül a kék metrót, bár van rá lehetőség, de hadd dögöljünk meg, kórházaink fertőzöttek, alavult eszközökkel és slovén és més idegen orvosoknak nem nevezhetőkkel az égetőig dolgoznak rajtunk. Pátkányok siserehada lepte el a fővárosunkat a szúnyogokról nem is szólván. Kérem a Hágai Bűntető Bíróságot, azonnali Ítéletük meghozatalát, kihírdetését, kártérítési kötelezettségre való felhívással a kárt szenvedettek, valamint a népem javára és az elsíbolt/ ellopott uniós pénzösszegek, valamint elrabolt nyugdíj 300billiónk megfizetését a majdani kincstárunkba, mellyet mind egy fillérig magánosítottak, Matolcsy György és Mészáros Lőrinc észt származú stromanokkal, valamint Veje Tiborcz maffia banda,aki az Eliosban is bőven kivette a csalások zömét és tömte degeszre zsebeit. Kérem népemnek visszajuttatni az élethez, szabadsághoz, a munkához és eurós fizettséghez jogát, egyben önrendelkezési, választási jogosultságát, az elorrozott ingaltanok visszaszolgáltatását és káruk megfizetésére kötelezését az elszenvedett terheikért, mind pszihés mind fizikai terheltségükért jogfosztásukért! Mi a valódi itt született mára csak 170,000 számot nem meghaladó magyarok, kérjük vissza az önrendelkezésünk jogát és jogosultságát, mellyel meghatározzni szánjuk az államformánkat, törvényeinket e- 160-170,000 magyar polgárunk egyetértésével, aláírásával és az új parlamenti képviselőink kinevezését tisztségviselői posztjak megnevezésével, melyhez törvényes jogunk van.

A FIDESZ-KDNP kormány
Magyarországon a „Führer-elv” jegyében fasisztoid zsarnokságot teremtettek. Megfosztották a magyar népet az emberi méltóságtól és mindazoktól a szabadságjogoktól, amelyeket mi valamennyi emberi lény természetes és elidegeníthetetlen jogainak tartunk.

Ezen kormánytagok olyan tisztségeket töltenek be, olyan rangokat viselnek,olyan emberek ők, akik tudták, hogyan kell felhasználni alantasaikat eszközül. A tervezőket és a kiagyalókat, a bujtogatókat és a vezetőket akarjuk sújtani, akiknek ördögi szervezetei nélkül az ország nem szenvedett volna el 8 éven át tartó erőszakot és jogtalanságot!

Kérelmünk indokaként előadjuk, hogy a magyar kormány az emberiesség elleni bűntettek vonatkozásában a szabályozási kötelezettségének nem tett eleget, így a magyar jogrendszer a kiirtás törvényi tényállásának megfelelő bűncselekményt nem ismer és bűncselekményként nem szankcionál.

Tisztelettel, a Magyar nép.

Az aláírással felhatalmazom Magyarok petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.