Az országgyűlés azonnali feloszlatását követelem.

Tisztelt Országgyűlés!

Tisztelt Kövér László!

Kérem, hogy haladéktalanul oszlassa fel az országgyűlést, mert az ilyen formációban képtelen betölteni szerepét.

Olyan országban akarok élni, ahol a bűn nem olvad össze a törvénykezéssel.

Olyan országban akarok élni, ahol tisza, őszinte, megbízható, hiteles személyek elhivatottan gondoskodnak hazánk sorsáról.

Olyan országban akarok élni, ahol elsődleges a magyar ember lét-, szociális-, egészségügyi biztonsága.

Olyan országban akarok élni, ahol valódi fejlődés van, nem csak statisztikai.

Olyan országban akarok élni, ahol magyar termelő gyárak épülnek.

Olyan országban akarok élni, ahol biztosítva látom a jövő generáció nyugodt és sikeres életét.

Olyan országban akarok élni, ahol boldog és elégedett emberek élnek.

Olyan országban akarok élni, ahol az adó nem lehetetleníti el az életet.

Olyan országban akarok élni, ahol a pedagógusok szabad, alkotó, igazi népnevelő munkát végezhetnek.

Olyan országban akarok élni, ahol az egészséges élet megvalósítható.

Olyan országban akarok élni, ahol nyugdíjasként is biztonságban, kiszolgáltatottság nélkül élhetek.

Olyan országban akarok élni, ahol az emberek jövedelme megmarad az országban, s nem vándorol külföldi érdekeltségekhez.

Olyan országban akarok élni, ahol nincs tripla adózás (jövedelem adó, ingatlan adó, áfa) ugyanazon jövedelemre.

Olyan országban akarok élni, ahol az adókedvezmények a hazai vállalkozásokat támogatják.

Olyan országban akarok élni, ahol a nemzeti vagyont megbecsüljük, s megtartjuk, védjük és vigyázzuk.

Olyan országban akarok élni, ahol a föld, a víz, a levegő és a napfény nem árucikk.

Olyan országban akarok élni, ahol a becsület értékesebb a vagyonnál.

Olyan országban akarok élni, ahol senki nem éhezik, nem fázik, nem fél.

Olyan országban akarok élni, ahová a külföldre menekült magyarok boldogan települnek haza.

Olyan országban akarok élni, ahol a GNH (Bruttó Nemzeti Boldogság) kiemelt mutatója a gazdaságnak.

Azt akarom, hogy Magyarország legyen ez az ország. Ebben az országban fogok élni, mert ideszülettem, itt van dolgom és ez a hazám. Szeretem.

Szeretem és megérdemli, hogy levakarjuk róla a parazitákat.

El tudom képzelni, hogy a közélet nem lopásból, csalásból és hazugságból áll, hanem jövő- és országépítésből.

Szeretném a fentieket egy közös jövőkép magjának. Akinek még van gondolata, az hozzászólásban írja be.

Mivel a mai országgyűlés tökéletesen alkalmatlan fentiek megvalósítására, ezért felszólítom a Tisztelt Országgyűlést, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel önmagát. A jelenlegi és az elmúlt 25 évben országpusztító munkában jeleskedő kormányzó pártok és azokkal függő viszonyban lévő személyek nem vehetnek részt a jövőben semmilyen közszolgálati munkában, mivel visszaéltek a nép bizalmával, a hatalmukat saját vagyonszerzési akcióikra használták fel népnyúzó rablásoktól sem riadva vissza. Köztörvényes bűncselekményeket követnek el a mentelmi jog mögé bújva.

Ma Országgyűlésnek nevezet formáció nem képviseli a magyar emberek érdekeit. Gyakorlatilag az ott gomokat nyomogatók, magukat képviselőnek nevezőknek saját bavallásuk szerint is halvány fogalmuk sincs arról amiről szavaznak. Így fordulhat elő, hogy az eléjük tolt bűncselekményt visszamenőlegesen legalizáló törvényeket szavaznak meg.

A mai magyar Országgyűlés a külföldi érdekeltségű magán pénzügyi szféra helytartója és nem országgyűlés. Indokolatlanul nevezi magát annak. A Parlamentben Országgyűlés címen tartott bábjátékra Magyarországnak nincs szüksége.

A feloszlatást követően, az új választásokig ideiglenes pártoktól független szakértői ügyvivő kormány gondoskodik az ország adminisztratív működéséről. Az ideiglenes kormány kötelezettségeket nem vállalhat, törvényeket nem alkothat.

Érd, 2016. április 24.

Járvás Éva

magyar állampolgár

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.