Az érettségi és OKJ vizsga megtartása helyett kapják meg a tanulók a vizsgáikat a jegyeik átlaga alapján

1. Mint azt mindannyian tudjuk, a jelenlegi vírus miatt jelentősen megváltozott az életünk. Munkahelyek, családok, életek mennek tönkre. Mint minden ágazatra, az oktatásra is nagy súlyt tett ez a helyzet. Keményen tanultunk egész évben, a szeretett Tanáraink is rengeteget dolgoztak és fáradoztak azért, hogy idáig eljussunk. Az OKJ és érettségi vizsgák is májusban és júniusban lennének (írásbeli, majd szóbeli), de a jelenlegi helyzet megnehezíti a diákok és Tanárok munkáját is. Elszoktunk az iskolai élettől, itthon igyekszünk tanulni, pótolni, megérteni. De nagyon nehéz, hogy nem tudunk szemtől-szemben kommunikálni a Tanárainkkal. Rengeteg ember bukna el egy érettségitől, vagy egy nagyon fontos szakmai vizsgától a vírus miatt. Kérjük szépen, írják alá a petíciót, hogy a jegyeink átlaga alapján megkaphassuk a szakmai vizsgáinkat, illetve az érettséginket. Támogassanak minket, következő generációt és támogassák Tanárainkat akik nap mint nap segítenek minket.
  2. https://www.facebook.com/2020-OKJ-vizsga-és-érettségi-petíció-113009487027809/

Az aláírással engedélyezem Noémi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.