Az egész világon szüntessék be az emberek az állatok kínzását,és olyan idomítását ami az állatok életével összeférhetetlen

Kedves állatszerető társaim!

Köszönöm,hogy válaszotokkal kiáltatok,a földön az összes állatok mellett,és válaszotokkal kifejeztétek nyílvánvalóan,hogy amit tesznek az emberek,azok sértik az állatok,egészségét,és minden napi életüket!Az állatok is szeretetre,megbecsülésre,megértésre vágynak,mint az emberek,de sajnos nekik pont az emberek a legnagyobb ellenségük,ami ellen ök nem tudnak tenni!!Ezért kérlek benneteket,írjátok alá ezt a peticiót!Az aláírás senkinek nem kötelező,csak ha egyetértesz!

Csikós Csabáné/Kelemen Éva    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Csikós Csabáné/Kelemen Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.