Az állatkínzók elleni jogszabályok szigorítása!

15.000.-Ft tartaná vissza az elkövetőt aki felakasztotta kutyáját karácsony szentestéjén a jéghidegben, vagy 150.000.-Ft-ot szabnának ki arra a tulajdonosra aki vasvillával szurkálta halálra a lovát?

Az új jogszabályok értelmében 15.000.Ft-150.000.-Ft-ig terjednek a bírságok. Büntethető az elkövető szabadságvesztéssel is, de ezzel nem hajlandók élni a bíróságok.

Ennyit ér egy gerinces állat élete ma Magyarországon?

Egy kerékpár lopásért 450.000.Ft  is kiszabhatnak! Pár forintos bolti lopásért el is  zárhatják az elkövetőt.

Többet ér a kerékpár, egy gerinces állat életénél? A tárgyak ebben az országban nagyobb értéket képviselnek, mint egy élőlény?

Azok a képviselők, aki döntöttek az új jogszabályokról, nyílván nem láttak még olyan képeket, amin csontra soványodott beteg állatok holtestét szedték össze zsákokban. Nem olvastak napi szinten olyan eseményeket, hogy pld. a „kedves” állattartó vasrúddal törte darabokra házőrzője testét, vagy az illegális állatviadalokon hogyan végzik ki a gyengébb ebeket. Némely fiatal szórakozásból gyújtott fel egy összekötözött macskát. Videók is vannak szép számmal, kocsi mögé kötött kutyák, levágott állatfejek. Napestig sorolhatók a gyomorforgató esetek.

Az egészséges és jó érzésű társadalom, mélyen elítéli és megveti az ilyen cselekedeteket!

Őseink nomád népek voltak,  akik tisztelték a természetet, az állatokat! A Föld szívében élünk, legyünk méltóak hozzá, tanúsítsunk emberséget, példa kell a jövő nemzedékének!

EMELJÉK FEL A BÍRSÁGOT: 150.000.Ft -tól,- 500.000.Ft-ig!

Sintértelepek mellett az állam, a Menhelyeket és olyan szervezeteket is finanszírozzon, amelyek az állatvédelemmel foglalkoznak, vagy  állatokkal mentenek!

Élő állat ne kerülhessen be a Sintértelepekre!

Nagyon köszönöm minden jó érzésű, kulturált embertársamnak, hogy aláírásával támogatja, a magatehetetlen, az embereknek kiszolgáltatott, jogok nélküli, gerinces állatokat!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).