Antifasiszta összefogást a szegedi EMI-tábor ellen!!!

http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//06/1206n/srb-emi-tabor_310x186.jpgA Vajdasági Szociáldemokrata Liga és az Újvidéki Antifasiszta Akció nevű szervezet május közepén arra figyelmeztetett, hogy az EMI (Egyesült Magyar Ifjúság) -tábor kimondottan neonáci és revizionista felhangokkal bír.

Mivel Szerbia területéről kitiltották az EMI-t, így Szegeden rendeznék meg táborukat, a Csonrád megyei Önkormányzat tulajdonában lévő Rendezvényházban , 2012. július 6-8. között.

Tiltakozz Te is az EMI-tábor ellen, írd alá a petíciót!

Néhány adat a Szegeden tartandó táborról :

Amit bevallanak :

EMI-tábor
SZEGED. „Elsőrendű cél, hogy a médiavezérelt világban végre régi vágású értékeket közvetítsünk. Ilyen a magyarságtudat, a magyar történelem” — közölte Strahl Zoltán, az Egyesült Ma gyar Ifjúság (EMI) elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján. A VII. Dél- vidéki EMI-tábornak ezúttal az újszegedi Rendezvényház ad otthont július 6—8-a között, a lehetőséget Szabó Pál ügyvezető ajánlotta fel, aki visszajáró ven- dége a fesztiválnak. Strahl Zoltán elmondta: az eredeti helyszín a szerbiai Magyarkanizsa lett volna, de az ottani önkormányzat nem engedélyezte a fesztivál le bonyolítását. Programként többek között a magyarságot, Képíró Sándort, Mindszenty bíborost érintő előadások, valamint könnyűzenei koncertek lesznek. Szabó Pál elmondta: bármikor készségesen áll az EMI rendelkezésére, de bízik benne, hogy a rendezvény jövőre visszakerül eredeti helyére, a Délvidékre.

Délmagyarország, 2012.06.23. Szombat

Amit elhallgatnak :

Péntek - 2012. július 6.

Előadóterem: 18.00 Magalkuvás, káosz, dilettantizmus - A magyar kül- és nemzetpolitika elmúlt két évének értékelése (Előadó: Szávay István országgyűlési
képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke)

20.00 A CSINOVNYIK HALÁLA
ROMANTIKUS ERŐSZAK

COOL HEAD KLAN

Szombat - 2012. július 7.

A kormányzóhelyettes élete és halála - 70 éve hunyt el vitéz nagybányai Horthy István (Előadók: Zetényi-Csukás Ferenc történész,
Pintér István történész)

NEMZETI HANG
STRATÉGIA

VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS

Vasárnap - 2012. július 8.

12.00 Kárpótlás Szerbiában (Bozóki Antal az Árgus – Vajdasági Magyar Kisebbségjogi Civil Egyesület elnöke, Gaudi-Nagy Tamás a Jobbik
országgyűlési képviselője)

14.00 „Állok Istenért, Egyházért, Hazáért” - Mindszenty József keresztény tanúságtétele és nemzetszolgálata (Előadó: Balogh Gábor történész,
publicista)