Állítsuk meg a hatalmas forgalmat Budakalászon!


  1. Budakalászon egyszerűen már elviselhetetlen a forgalom, és a legszomorúbb az, hogy most már nem csak a Budai úton, József Attila úton, hanem az eddig úgymond csendes utcák,ahol nyugogdtan lehetett sétálni a gyerekekkel, Hargita utca, Mező utca, Csapás utca, Kőbányai út, ezeken az utcákon probálnak az autósok időt spórolni, hogy ne kelljen végig várniuk a dugót a Budai úton és a József Attila úton. Valamilyen módon szüntessék meg ezeknek az autósoknak a behajtását ezekbe az utcákba, mert egyszerűen ez már elviselhetetlen. Az elkerülő útról már nem is ejtek szót, amiről már évek óta szó van, de nagyon szükséges lenne már, Budakalász autós forgalma délutánonként már olyan mintha Budapesten lennénk a belvárosban, egyszerűen borzalmas! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiss Szilvia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook