Maximális büntetés az állatkínzóknak

Kérem aki még nem hallott az esetről, olvassa el ezt a cikket: http://index.hu/belfold/2014/01/14/10_honapot_kapott_a_macskaegeto_ferfi/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=action_ids%3D771139702915803&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%255B259840470841751%255D&action_type_map=%255B%2522og.recommends%2522%255D&action_ref_map=%255B%255D

A jelenleg érvényben lévő BTK szerint:

Btk. 244. § (1) Aki
a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben indokolatlanul olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,

b) gerinces állatát vagy veszélyes állatát elűzi, elhagyja vagy kiteszi,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az állatkínzás
a) az állatnak különös szenvedést okoz, vagy

b) több állat maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza.

Ezzel a petícióval indítványozom hogy a tettes a kiszabható maximális büntetést kapja, mert az a 10 hónap vicc, főleg hogy elvileg figyelembe vették a "nyomatékos súlyosbító körülményeket, köztük az alapvető társadalmi normákkal szembehelyezkedő, szadista elkövetési módot". Ez az ember 10 hónapnál sokkal többet érdemel.

Aki támogatja a petíciót, kérem írja alá!