Aláírásgyűjtés a nagykőrösi kóbor/elveszett állatokért!!!

Kedves nagykőrösi Állatbarátok!

Ez az aláírásgyűjtés azért jött létre hogy felhívjuk az Önkormányzat figyelmét a nagykőrösi polgárok véleményére azzal kapcsolatban hogy 2018.01.01-től a Menhely az Állatokért Alapítványra (kecskeméti menhelyre) bízta a kóbor/elveszett állatok begyűjtését, "hazaszállítását"... mivel szerintünk nem végzik megfelelően és odaadóan a munkájukat és elég sok panasz érkezett hozzánk velük kapcsolatban (4 óra után és hétvégén nem jönnek át, nem veszik fel a telefont vagy ha mégis akkor ígérgetnek és voltak extrém esetek mikor élet, halál között voltak kutyák és szintén nem jöttek... lehet tagadni,de ez sajnos így van...) ezért szeretnénk ha az ebrendészeti feladatok visszakerülnének az Állatmenhely Nyílt Alapítvány Ceglédhez ahova tizen x éven keresztül tartoztunk és minden ugyan úgy működne tovább mint régen vagy még jobban. Ha egyetért velünk,tapasztalta a problémákat akkor kérjük írja alá a petíciót és továbbítsa minden állatbarát felé. 

Amennyiben értékelhető eredmény születik természetesen továbbítjuk az illetékesek felé.

Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Anett Barna, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.

Facebook