Adják le a Las Amazonas telenovellát!

Írjátok alá minél többen a petíciót ha szertnétek látni Victoria Rufo és César Evora közös sorozatát nálunk vagy írjatok E-mailt a TV csatornának !!

Duna TV közönségszolgálati cím:  kozonsegszolgalat@mtva.hu

TV2 közönségszolgálati cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu

RTL Klub elérhetőségi e-mail cím: online@rtl.hu

Izaura TV közönségszolgálati cím: kozonsegszolgalat@izauratv.hu

Történet:

Victoriano Santos (César Évora), a Las Dianas lovasbirtok dúsgazdag és keménykezű ura még fiatalon, egyszerű lovászként beleszeretett Inés Huertába (Victoria Ruffo), ám a magát a férfi barátjának hazudó, gonosz Loreto (Guillermo García Cantú) örökre elválasztotta őket azzal, hogy megerőszakolta Inést, és kényszerítette, hogy hozzámenjen feleségül, a nő pedig szégyenében, hogy teherbe esett az erőszak nyomán, kénytelen volt engedni a férfinak. Vicente Mendoza (Alfredo Adame), Loreto és Victoriano közös barátja tragikus körülmények között meghal, a gyilkosságot Loreto nyakába varrják, aki börtönbe is vonul. Victoriano azonban nem bocsát meg Inésnek, amiért elhagyta és inkább Vicente özvegyét, Dianát veszi feleségül, hogy gondoskodjon barátja családjáról, Inést pedig újszülött fiával együtt befogadja a birtokra mint egyszerű házvezetőnőt, noha továbbra is titokban vonzódnak egymáshoz.

A halálos beteg Diana három lánya nevelését Inésre bízza, majd meghal. Diana (Danna García), Casandra (Grettel Valdez) és Constanza (Mariluz Bermúdez) nagy szeretetben, de ugyanakkor Victoriano révén nagy szigor mellett nőnek fel, ami azt eredményezi, hogy mindhárman öntörvényű, lázadó és vehemens fiatal nővé, igazi amazonná érnek.

Diana az apja tejipari vállalatánál dolgozik és jegyben jár Elías Villarroellel, ám a valódi szerelmet csak akkor ismeri meg, amikor a sors az útjába sodorja a birtok új állatorvosát, Alejandro San Románt (Andrés Palacios). A két fiatal között egyből erős szerelem születik annak ellenére, hogy Alejandro nős, ám felesége, a könnyelmű Lisete (Natalia Guerrero) két lányukkal együtt magukra hagyta őket. Dianának ezenkívül Déborah-val (Gabriela Vergara), Victoriano gyönyörű és ambiciózus második feleségével is meg kell küzdenie, ugyanis ráérez, hogy a nőnek csak az apja vagyona kell, ráadásul Déborah szemet vet Alejandróra is, és Inést is szeretné elüldözni a birtokról.

Casandra építészmérnök, aki beleszeret a nála sokkal idősebb főnökébe, Eduardo Mendozába (René Casados), akiről kiderül, hogy nem más, mint Vicente Mendoza öccse, és anyjával, Bernardával (Jacqueline Andere) együtt meggyőződésük, hogy Vicente haláláért Victoriano volt a felelős, így mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék a férfitól a Las Dianast mint jogos tulajdonukat.

Constanza, a legkisebb testvér Emilianóba (Juan Pablo Gil), Inés fiába szeret bele, amit Victoriano úgy próbál megakadályozni, hogy egy gazdag ficsúrhoz, Robbyhoz adja a lányát, ő azonban egy gyáva és önbizalomhiányos férfi, melynek következtében Constanza hamarosan bántalmazás áldozata lesz, ebből az ördögi körből pedig csak Emiliano őszinte szerelme mentheti ki.

A történet során Victorianónak rá kell döbbennie, hogy nem uralkodhat sem lányai, sem a saját ösztönei felett és akárcsak a lányoknak, neki is meg kell küzdenie az igazi boldogságért Inés oldalán.

250px-Las_amazonas_poster.jpg

Az aláírással engedélyezem Szalai Szabina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 olyan embernek fogjuk reklámozni ezt a petíciót, akik más petíciókat megnéznek az oldalunkon, de ezt a petíciót még nem látták.