A Tanár - Vissza az RTL-re!

A Tanár című sorozat 3. évadának 1. részét követően az RTL Klub bejelentette: a sorozat feltehetően gazdasági okokból az előfizetést igénylő RTLMOST+-on folytatódik - valószínűleg legkorábban ősszel kerül adásba az RTL-en. Az RTLMOST+ egy kíváltságosok által látogatható platform, ugyanis az ország legtöbb szolgáltatója nem szerződött a prémium szolgáltatásra, valamint a külföldön élő honfitársainkat is kizárták így a sorozat megtekintésének lehetőségéből. Ez felháborító! Ha Ön is úgy gondolja, hogy a Tanár című sorozatnak az RTL Klubon a helye, csatlakozzon csoportunkhoz, és írja alá peticiónkat!

A Tanár - Vissza az RTL-re! a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/216495036242257/

Online epizódok: https://kapcsolodjki.online/titles/6/a-tanar

A Tanár - Vissza az RTL-re!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem A Tanár - Vissza az RTL-re!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.