A KSH tegye közzé a mediánbéreket szektoronként!

Néhány havonta megérkezik a KSH összefoglalója, hogy ismét nőtt az átlagkereset. "2020. júniusban a bruttó átlagkereset 421 700 forint volt, 15,6%-kal magasabb, mint egy évvel korábban" , írták legutóbb. Ilyenkor rendszerint meglátogatom a KSH oldalát, és néhány percet rászánok, hátha találok medián értékeket is. Minden alkalommal csalódnom kell, és rezignáltan olvashatom a cikkeket miszerint "Másfél millió magyar bérét titkolják" . Hát most betelt a pohár! Egy normális demokráciát a transzparencia jellemez. Követeljük, hogy a KSH az átlagkeresetek mellett publikálja a szektoronkénti medián kereseteket is! Aláírásával támogassa a kezdeményezést, hogy Magyarországon hozzáférhetőek legyenek az emberek számára fontos adatok!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth Benedek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook