A képviselői alkalmasságában megkérdőjelezhetővé vált, az ellenzéki összefogás keretében politizáló Raduka Zsuzsanna adja vissza a képviselői mandátumát és az önkormányzati érdekeltségű tisztségeit!

https://www.facebook.com/DunaOnline-H%C3%ADrport%C3%A1l-102822951332273/videos/3185094944939441

A Rajta Újváros! dunaújvárosi önkormányzati képviselője, Raduka Zsuzsanna, egy, az internetes sajtóban és a social media-ban megjelent videó szerint képtelen volt a körzetét érintő témában értelmezhető nyilatkozatot tenni.

Ezzel a cselekedetével és a társadalmi következményeivel a városlakók egy részénél megkérdőjelezhető vált a társadalmi integritása, a hitelessége és a képviselői alkalmassága.

Ha ön is egyetért azzal, hogy már nincs helye a dunaújvárosi közgyűlésben, közéletben és így bármelyik önkormányzati cég, bármelyik pozíciójában sem, kérem támogassa a petíciót.


Szalai Attila, a JOBBAT SZERETNÉNK! DUNAÚJVÁROS közösség alapítói nevében    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szalai Attila, a JOBBAT SZERETNÉNK! DUNAÚJVÁROS közösség alapítói nevében, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...