Ragaszkodunk a Mezzo-hoz.

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

mezzokudarc kettő

2014-01-07 14:39:46

Tisztelt Aláírok, hát ennyi volt.

1943 aláíró, 1731 IP címről. Köszönöm.

Az ötleteket is köszönöm, dehát egyelőre a hűségszerződés köt hozzájuk, nyilván előbb utóbb belépek a parabolások táborába.

Asszem Failoni Donatellát meg kellett volna kérnem a támogatásunkra, de sajnos csak tegnap jutott az eszembe.

üdvözlettel--serzsi

Sándor Erzsi újságíró

Mezzo kudarc

2014-01-05 11:35:13

Kedves Tiltakozók,

nagyon sajnálom, de nem értünk el semmit. Ilyen egyszerűen. Ám, ezt részletesen is el tudom magyarázni.

Abban reménykedtem, hogy mint az UPC-nél, a szolgáltató majd meghátrál. Akkor még nem fogtam fel, hogy a multicégek, a különadók miatt, inkább a saját, mint a megrendelőik érdekeit nézik. A Mezzo-t euróban kell fizetni, idén januárban kellett volna újrakötni a szerződést, tehát nem kötik újra. Akik nem annyira naivak mint én azt mondják, hogy a többi (UPC) szolgáltató is le fogja léptetni a mezzot, aztán vagy ad helyette valami mást, vagy nem. Marad az otthoni parabola antenna, megoldásképpen.

Felmerült többekben, hogy tiltakozzunk a mAgyar Telekom előtt. Mivel a Unitel Classica műsorát már hetek óta leadja a T-home a műsorújságoknak, vélhetően tök mindegy, hogy odamegyünk tiltakozni vagy nem. EZt bebuktuk.

Az újságíró szerkesztők sem siettek a segítségemre,  bár a magyarnarancs online-on megjelent Kovács Bálint írása, ezt aztán mégsem hivatkozta be egyetlen print sem. Rendesen elhajtottak, azt mondták, ilyen a kapitalizmus. Vélemény rovatban megjelenhettem volna, de szerkesztőségi segítséget nem kaptam sehol.

Biztosan tudom, hogy ez is egy lépés a minőségi kultúra eltüntetéséért, igazán sajnálom és azt is, hogy hamarosan lezárom ezt a petíciót, mint sikertelen vállalkozást. Mindennek ellenére boldog újévet kívánok mindenkinek, boldogabbat, mit ami jön.

üdvözlettel--sándorerzsi

Sándor Erzsi

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.