Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Csúfos!

2013-03-30 20:12:38

Sajnos semmi változást nem hozott sem a petíció sem a cikkek. Csúfosan kicsi az érdeklődés. Sokan hiszik, hogy ez így van jól, vagy azért mert becsapták, vagy azért, mert még hisznek.

Egy biztos!

Holnap ügyel utoljára a Madarász utcai Gyermekkórház.

Sajtótájékoztató

2013-02-03 16:16:05

2013.02.04-én hétfőn 11:30 órakor Szilágyi György a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési képviselője, Budapesti elnöke tart sajtótájékoztatót, mely eseményre minden médiát meghívtak, így várhatóan a vezető médiában is lehet értesülni a fejleményekről. Portálunk is tudósítani fog az eseményről.

Újabb fejlemények!

2013-01-31 16:39:23

A főigazgató múlt heti szavaival ellentétben, a Kórház sorsa meg van pecsételve.

Ma döntés született a Madarász ügyeleteinek szétszórásáról.

A Budapesti Gy.sebészeti osztályok vezetői határoztak, hogy ki fog a Madarász helyett ügyelni.

Továbbá meg nem erősített információk szerint a kórház osztályai a sebészet és az intenzív kivételével (onkológia, hematológia, belgyógyászat, trauma, csecsemő, koraszülött), a Heim Pál kórházba költöznek a Madarászból.

Mire kell a hely?

Részletek a Hazatérés Rádió oldalain hamarosan!

Felhívás

2013-01-21 13:57:49

Kérjük értesítse körzetében élő gyermekes családokat a linken lévő hírről. A linkek nem tartalmaznak vírust, azok tartalmát a Hazatérés Rádió szavatolja!  http://www.hazateresradio.hu/node/362 http://www.peticiok.com/mentsuk_meg_a_madarasz_utcai_gyermekkorhazat Köszönjük!

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.