Tárgyalásokat a felsőoktatásért!

Petíció lezárása

2013-02-09 22:44:37

Tisztelt Aláírók!

Köszönjük az aláírásokat, a támogatást és külön a vélemények
kifejtését. A téma bonyolultságát jól jelzi a vélemények sokszínűsége. A
felsőoktatásban végbemenő folyamatokat saját szerepük okán jól ismerők számára is nagyon eltérőek lehetnek a súlypontok és az előrelépés, a megoldás lehetséges útjai. Azt gondoljuk, hogy néhány, talán „hivatásos” kekeckedő megjegyzésétől eltekintve, a magyar jövő értelmisége iránti felelősség sugárzott a hozzászólásokból. Az itt kifejtett véleményeknek helye lenne egy szakmai alapon működő „Felsőoktatásért” kerekasztalnál is. Köszönjük a felelősségteljes gondolkodást és cselekvést, és bízzunk abban, hogy a felsőoktatásunkért, de tágabb értelemben a magyar oktatásügyért felelős politikusaink is megértik ezt.

A lezárásig 1563 támogató aláírást kaptunk, túlnyomó
többsége a Duna bal partjáról jött, a Dunántúl nem, a főváros alig rezonált a
felhívásra. Bizonyos, hogy nagyon sok érintettet közvetlenül nem tudtunk elérni, emiatt is köszönjük, ha valaki ebben is segített bennünket.

Felhívásunk a tárgyalások elkezdését szorgalmazta. Mára ez
megvalósulni látszik. A Felsőoktatási Kerekasztal részvevői között ott van a
MRK és a HÖOK, talán a szakszervezet (FDSZ) is bekapcsolódhat a munkába. Az aláírásokat ennek a három szervezetnek továbbítjuk, munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Debrecen, 2013. február 9.

Dr Harangozó István, a kezdeményezők nevében

Dr Harangozó István

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.