A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN

2023-05-09 07:49:36

TISZTELT SZÜLŐK ÉS SZAKEMBEREK! 

HOZZÁTOK SZÓLOK MOST MINT EGY EGYSZERŰ MEZEI SZÜLŐ. 

TUDOM HOGY NAGYON SOK CSALÁD VAN HASOLNLÓ HELYZETBEN AHYOGY MI IS AKIK AUTISTA GYERMEKEKET NEVELNEK. 

SAJNOS EBBEN A RENDSZERBEN TELJESEN MAGUNKRA HAGYTAK MINKET , LÁTHATATLANOK VAGYUNK MINDENKI SZÁMÁRA. 

SAJNOS BEFOGADÓ INTÉZMÉNYT SE TALÁLNI GYERMEKEINK SZÁMÁRA ..SE SZAKEMBEREKET AKI FEJLESZTENÉK A GYERMEKEINKET ÉS NEM KÉNE MAGÁNBA VINNI FEJLESZTÉSRE AMI UGYE NEM KEVÉS ÖSSZEG EGY CSALÁD SZÁMÁRA. AZ ÁLLAMI RENDSZERBEN EZT NEM KAPJÁK MEG PEDIG AZ ÁLLAM FELADATA LENNE EZT BIZTOSITANI SZÁMUKRA VAGY LEGALÁBB VALAMI MEGOLDÁST TALÁLNI ARRA HOGY TÖBB SZAKEMBER,GYÓGYPEDAGÓGUS ÉS LOGOPÉDUS LENNE A RENDSZERBEN AKIK SEGITENI TUDNÁ A GYERMEKEINK EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉT. NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE HOGY NEKÜNK SZÜLŐKNEK MENNYIT KELL UTÁNA MENNI ÉS HARCOLNI A GYERMEKEINK FEJLESZTÉSÉÉRT. 

EZÉRT IRTAM EZT A PETICIÓT VÉGELKESEREDÉSEMBEN HOGY HÁTHA ELJUTNA SOK EMBERHEZ ÉS ALÁIRNÁK.MAJD EZT TOVÁBB ELJUTATNI A DÖNTÉSHOZÓKHOZ. EHHEZ ÖNMAGAM KEVÉS VAGYOK SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK ,MINDENKIRE . CSAKIS ÖSSZEFOGÁSSAL LEHET CÉLT ELÉRNI. ÉN NEM ADHATOM FEL ÉS TI SE TEGYÉTEK . EGY ANYA SOSEM ADHATJA FEL. NAGYON SZERETNÉM A VÁLTOZÁST HOGY A GYERMEKEINKNEK ÉS NEKÜNK SZÜLŐKNEK KÖNNYEBB LEGYEN NE IDEGŐRLŐ HARC. KÉREK MINDENKIT HOGY TARTSUNK ÖSSZE EZEKÉRT A GYEREKEKÉRT ÉS  A SZAKEMBEREKÉRT ÉS MINDENKIÉRT. MINNÉL TÖBB HELYRE JUTATSUK EL EZTA PETICIÓT ÉS BUZDITSUNK MINDENKIT HOGY IRJA ALÁ..ÉS ÁLLJUNK FEL VÉGRE ABBÓL A SZÉKBŐL ÉS MOZDULJUNK MEG VÉGRE NE TŰRJÜNK TOVÁBB!!! 

 

TISZTELETTEL: DEZSŐ HENRIETTA LILLA ,PETICIÓ SZERZŐJE


DEZSŐ HENRIETTA LILLAPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...